M

Mijn beste plaatje

door: Donkie-chot, havdwater, Zoomted

Plaats in deze groep jouw foto's die je zelf het mooiste/beste vindt. Uit oogpunt van beheer komt het verzoek om per persoon maar 1 foto in deze groep te plaatsen te vervallen.

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
havdwater
8 jaar geleden
Aan alle leden van de groep “Mijn beste foto”, Om het gebruiksgemak van deze groep te vergroten hoeft je vanaf nu je oudste foto niet meer zelf te verwijderen maar zal deze taak door beheer worden uitgevoerd. Met vriendelijke groet Harry van de Water als medebeheerder.
havdwater
8 jaar geleden
Aan alle leden van de groep “Mijn beste foto”, Vandaag 23-10-2015 is de opschoningsactie van de meervoudige bestanden afgerond en dat is sneller gegaan als verwacht. Nu blijkt ook dat 72 leden hun beste foto niet meer in deze groep hebben staan (mogelijk was ik iets te grondig bij het opschonen) vandaar ook mijn verzoek om je beste foto weer in de groep te plaatsen. Met vriendelijke groet Harry van de Water als medebeheerder.
havdwater
8 jaar geleden
Aan alle leden van de groep “Mijn beste foto” Heb vandaag 22-10-2015 het medebeheer van de groep “Mijn beste foto” op me genomen met de intentie om het oorspronkelijke idee van 1 foto per lid weer vorm te gaan geven. Momenteel is er gemiddeld het 10-voudige per lid aan foto’s is geplaatst, waardoor het terugkijken naar de beste foto van de andere leden minder aantrekkelijk is geworden. Dit betekend dat ik de komende tijd vanaf de laatste upload van elk lid de voorgaande foto’s uit de groep zal gaan verwijderen. Voor alle duidelijkheid je foto’s blijven wel in je eigen account staan en gaan dus niet verloren. Het fijnste en voor mij het makkelijkste is natuurlijk als ieder lid zijn “eigen” foto’s opschoont aangezien het om ruim 2.000 foto’s gaat. Hopelijk kan iedereen zich in deze opschoningsactie vinden waarmee er daadwerkelijk weer sprake is van “Mijn beste foto”. Met vriendelijke groet Harry van de Water als medebeheerder.
Christi
9 jaar geleden
...Kennelijk geen beheerder meer....duidelijk...jammer !...
Christi
9 jaar geleden
Sluit mij aan bij onderstaande vraag (reeds enige jaren terug). Werkt deze groep eigenlijk nog wel ? lGrt., Christi.
das004
12 jaar geleden
Ik zie sommige mensen die meer dan één foto in deze groep zetten. Ik dacht dat het verzoek was om maar één foto er in te zetten.