Z

Zoom.nl - Samen op pad - Photowalks Nederland

door: hanskl, jelle6_zoom, Bubberman

In deze officiële Zoom.nl groep kun je berichten plaatsen als je een Photowalk of fotografiedag met andere Zoomers wilt organiseren. Plaats een reactie op het prikbord met titel, datum en locatie in deze groep, en anderen kunnen hier dan op reageren of zich aanmelden.

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
bobslagter
2 jaar geleden
Hallo ik ben Bob, 26 jaar en fotografeer al enige tijd. Afgelopen november ben ik in mijn eentje op reis geweest naar Schotland om daar landschappen te fotograferen en bergen op te wandelen. Het was een bewuste keuze om alleen te gaan vanwege de hogere kosten die aan een reis met een organisatie verbonden zijn en de vrije keuze van locaties die ik dan kon bezoeken. Enige nadeel is dat je geen mede fotografen hebt om deze fantastische locaties en ervaringen mee te delen. Nu ben ik dus opzoek naar mede fotografen die ook wel eens landschappen zouden willen fotograferen in het buitenland. Ik heb mijn ogen laten vallen op o.a. Lofoten, Dolomieten, Ierland, Faroër eilanden. Wie lijkt het leuk om dit te ondernemen? Je kan een e-mail sturen naar bobslagter@hotmail.com daar ben ik waarschijnlijk sneller te bereiken.
GinaHeynze
2 jaar geleden
Hallo...Ik heet Gina en heb een jaar of vier geleden het fotograferen herontdekt als hobby. Daarmee ben ik behoorlijk fanatiek aan de slag gegaan. In eerste instantie met Nikon begonnen maar al snel overgeschakeld op Sony en dit naar volle tevredenheid. Als het licht voldoende is fotografeer ik met een bridgecamera. Ik vind mijn RX10 MIV een echte toverdoos. Daarnaast heb ik een A7 II. Natuurfotografie is mijn rode draad maar mijn interesse is breed en ik ga graag eens van het padje af. Ik ben oprichter van een fotoclub en ik organiseer graag vanalles. Hopelijk kan ik in de toekomst ook eens aansluiten bij activiteiten die hier georganiseerd worden. Dat is wel mijn insteek om me bij deze groep aan te melden.
Spyeghel-1
2 jaar geleden
hoi fotoliefhebbers, Mijn naam is Wim, fervent fotoliefhebber en hobbyfotograaf. Ben nog niet zo actief op zoom.nl. Natuur, landschap, oude gebouwen en modelfotografie zijn mijn interesse gebieden. Ik moet nog even uitzoeken hoe het contact maken hier werkt.
F
FrancisT
3 jaar geleden
Hi, mijn naam is Francis en ik ben weer sinds een half jaar bezig met fotografie. Na de beginners en gevorderden cursus merk ik dat het nu pas écht begint.......en dat ik nog tegen veel grenzen aanloop. Mijn nieuwe kamera heeft eveneens nog veel verborgen mogelijkheden. Ik hoop dat er initiatieven zijn om te gaan fotograferen in steden of natuur waarbij ik me kan aansluiten. Oefening baart kunst!
Kevin26
3 jaar geleden
Hallo, even voorstellen. Ik ben Kevin, en ben al een aantal jaren bezig met fotografie. Een paar maanden geleden ben ik lid geworden van Zoom.nl, en hoop hier inspiratie op te doen voor fotografie. Ook sta ik open voor Feedback en tips, wat leerzaam voor me is en daardoor beter kan worden. Ook had ik nog een vraag over het uploaden: Daar staat de optie ''Bewerkingen op mijn foto toestaan'', wat houd dat precies in? (Alvast bedankt voor de antwoord)
mary.post83
3 jaar geleden
Hoi, mijn naam is Mary-Jo Post, ik zou graag willen weten wat jullie van mijn foto's vinden en wat voor tips jullie hebben!