Voor iedereen die net als ik gek op apies is. Of wat met apies heeft. Ook graag foto's van hun maakt..ook al zien we ze liever vrij natuurlijk. Maar hier hebben we niet veel te wensen. Gelukkig worden ze in vele Zoo's wel goed verzorgd. AAP en WNF veel voor ze doen ook. Diana ;)

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
MicFoto
8 jaar geleden
Hey Leuk deze apen groep, ik kan er alleen geen foto's aan toevoegen. Dat vind ik wel jammer. Groetjes.... Ik moest even geduld hebben, is al gelukt!
Nel Hoetmer
11 jaar geleden
Ik heb mij vandaag aangemeld. Ik hoop dat ik mee mag doen. Ik ben een apenliefhebber. Ik weet nog niet hoe het werkt met uploaden. Gaat een apenfoto vanzelf naar jullie groep of moet je daar extra handelingen voor verrichten? gr. Nel
weustenenk
8 jaar geleden
Hoi Nel, Als je een foto upload, of een al eerder geplaatste foto wilt toevoegen aan de groep, dan moet je inderdaad een paar extra handelingen verrichten. Als je een foto plaatst of bewerkt zie je onderaan een optie Selecteer groep staan. Je selecteert dan de troep Apen en klikt op TOEVOEGEN. Dan staat er onder deze optie "verwijder Apen" daaraan kun je zien dat de groep is toegevoegd. Klik daarna op opslaan en als het goed is moet je foto dan bij de groep staan. Succes en joy the club!!
deez66
11 jaar geleden
Goh, leuk, zie nu pas dat er een apengroep is. Zal mijn foto's ff bijwerken, leuk hoor. Gr. Desiree