S

Schotland

door: thezeeuw, maldenees, edheytse

Naast de vele whiskystokerijen is Schotland natuurlijk vermaard om zijn prachtige landschappen. Hoge bergpieken, diepe meren, de afwisselende kust met schitterende eilanden en de historische stadjes en ontelbare kastelen maken dit een vakantieland bij uitstek voor wandelaars, mede door het uitgebreide netwerk aan voetpaden dat door de Schotse natuurgebieden loopt waarbij je zelden iemand tegenkomt! Schotland wordt over het algemeen verdeeld in drie gebieden: De Southern Uplands, de Central Lowlands of Midland Valley en de Highlands, de Schotse Hooglanden. Tot Schotland behoren 186 bewoonde en ca. 600 onbewoonde eilanden. Plaats hier je mooiste Schotland-foto's!

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
bartst
10 jaar geleden
Ook maar al vast lid geworden, gezien we in augustus voor twee weken een rond toer gaan doen. Buiten dat heel schotland een mooi land is .... zijn plekken die je echt niet moet/mag missen ?
rene-110
11 jaar geleden
Natuurlijk is er een groep Schotland. Ben gelijk lid geworden en heb mijn foto's toegevoegd. Erg mooi land....
evh-fotografie
11 jaar geleden
Hoi, Aangezien ik binnen afzienbare tijd naar dit mooie eiland vertrek en daar weer hopelijk met veel fotomateriaal van terugkeer ben ik alvast lid geworden van je groep, ik ga nu mezelf maar eens flink laten inspireren door de foto's die er al staan. Gr Eric