S

Sony Alpha

door: Sizzle, jensen, hans7D

Dit is een groep voor Sony Alpha gebruikeres..hier mag alles in zolang als het maar met een Alpha is gemaakt.Dus als je een sony Alpha hebt.. join the club.

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
T
Tunje
4 jaar geleden
Ik heb een wat oudere sony lens die nogal plakt en afgeeft weet iemand wat ik er aan kan doen
sytzeherder
6 jaar geleden
Voor mij bestaat hij nog steeds
r
riksmit
6 jaar geleden
Ik zie bijna 2 jaar geen reacties. Bestaat dit clubje nog?
m-kuiper
7 jaar geleden
Zijn er mensen die deze lens Sony SAM 500mm f/8.0 SpiegelLens gebruiken of weten aan nog z'n lens te kunnen proberen?
m-kuiper
7 jaar geleden
Hallo Sony Alpha gebruikers Heeft iemand al iets gelezen of gehoord over de a-mount, komen er nog nieuwe body-camera's voor b.v de full frame 99. Al enkele keren gehoord maar nog geen nieuwe a-mount kunnen bekijken of zelf lezen.
F
Fritsie_zoom
8 jaar geleden
Beste Sony Alpha gebruikers, Ik heb een Sony Alpha 350 gehad en daarna een Alpha 55. De eerste is gestolen en de tweede defect. Aangezien ik echter nog een paar objectieven heb die ik erg graag wil blijven gebruiken, vraag ik me nu af wat voor body ik het beste aan kan schaffen. Heeft iemand suggesties voor me?
casperhanekamp
8 jaar geleden
Het ligt eraan hoeveel geld je er aan uit wil geven... Wellicht is de Sony a68 een goede optie, als je er meer in wil investeren misschien de Sony a77mII... Groet Casper
Matt-H-Imaging
8 jaar geleden
Wat is er kapot aan je A55? Wil de camera niet meer opstarten en blijft de sluiter dicht? Als je een nieuwe camera wil voor je lenzen kun je wordt het of een A58 of een A77-II. Binnenkort komt daar nog de A68 bij.
F
Fritsie_zoom
8 jaar geleden
Beste Matt, Dank je voor je reactie en tips. Wat er precies defect was aan mijn Alpha 55 weet ik niet meer. Het is inmiddels ook alweer even geleden. In ieder geval ging reparatie te kostbaar worden ten opzichte van de nieuwprijs. Inmiddels heb ik de Alpha 68 besteld, waar ik nu met smart op zit te wachten. Groet, Frank
F
Fritsie_zoom
8 jaar geleden
Beste Casper, Dank je voor de tip. Het is de 68 geworden, die ik net besteld heb. Groet, Frank