D

D7000 van Nikon.

door: gevada, dekok, Pronkjuweel

Foto's plaatsen en ervaring uitwisselen met Nikon D7000 gebruikers.En ook andere Nikon gebruikers zijn welkom.

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
chriskoomen
10 jaar geleden
Hallo, Ik heb al een tijdje de D7000 (2000 clicks)maar er ontstaan nu zwarte vlekjes op de sensor. het is inmiddels de 2e body al omdat er bij de eerste body, waar het zelfde probleem was, na 3x nog niets veranderd was. die is 3x naar nikon gestuurd waar ze hem schoon gemaakt hadden. de verkoper is zo vriendelijk geweest me een nieuwe body aan te bieden na de 3e keer. maar nu ontstaat het probleem weer en ik begin er wel aardig moe van te worden. we hebben zelfs een andere cameratas aangeschaft in verband van mogelijke stofverplaatsing via de lens. is er iemand die me kan vertellen wat het mogelijk kan zijn? en of er mensen zijn met de zelfde problemen? zelf denk ik niet aan stof omdat het in de linkerbovenhoek van de foto te zien is als zwarte stippen die geclusterd zijn (groepjes bij elkaar)
dekok
10 jaar geleden
Tip : laat je camera anders schoon maken bij Chipclean . zie hun F.B pagina .
st33l
9 jaar geleden
hallo Cris, Misschien is het inmiddels als opgelost gezien de plaatsings datum, maar toch even een reaktie. Dit zijn olie vlekjes op de sensor en een bekend fenomeen bij de D7000. Ik heb mijn D7000 laten reinigen bij Chipclean. Hier laten ze tijdens het wachten de voor/na reiniging zien. Hier heb ik ook meteen mijn lensen laten calibreren op de body. (alle lensen hadden last van het bekende back focus probleem) Dit omdat er vaak foto's mis gingen met de scherpstelling, Kortom Chipclean is zeker een aanrader ! Jeroen.
maarten3474_zoom
11 jaar geleden
Goedendag, Ik heb hulp nodig bij mijn camera. Na het scherpstellen en half ingedrukt houden om hem vast te houden stelt hij toch opnieuw scherp bij het nemen van de foto. Weet iemand welke instelling ik moet wijzigen?
Meesfotografie
11 jaar geleden
Hallo allemaal, ik ben sinds 3 weken in het bezit van de D7000. 8 Jaar de D70s gehad ( waarvan 5 jaar in de kast gelegen). Was een fijne camera, maar door een nieuwe baan en daardoor meer tijd voor fotografie, liep ik toch tegen dingen aan die ik miste op de D70s. De D7000 bevalt prima, ik moet meer wennen aan m'n nieuwe objectief: 150-500mm. Een kunst apart om daar goede foto's mee te maken. Veel oefenen. Tips en reacties op m'n foto's zijn dan ook van harte welkom. Alvast bedankt. Groetjes Esther
dekok
12 jaar geleden
hebben jullie al de nieuwe groepen gezien!!!! groep leeuwen . groep Gorilla's . groep Ras Katten en huis/tuin en keuken katten.
hans-wildeboer
12 jaar geleden
Hoi mede d700 gebruikers Ik ben een paar maanden terug overgestapt Van de Nikon D40x naar de Nikon D7000 Ik heb een paar filmpje gemaakt beeld kwaliteit heel mooi Ik heb nog niet alles onder de knie maar oefening baart kunst Gr. Hans w
mar64
12 jaar geleden
Hallo, Ben van een D70s overgestapt op de D7000. Vanaf juni 2011. Maak regelmatig foto's maar om nu te zeggen dat ik alle kneepjes van de D7000 al ken is te veel gevraagd. We doen ons best.