Z

Zoom Ergernissen: Closed

door: Strainger, wilma71_zoom, profiel2

Gooit hier uw ergernissen over de site neer, of deelt uw leed met den mede zoomer! Laat het vooral niet na, maar laat van u horen! 19 juni de site is weer bagger!!!

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
titz
12 jaar geleden
kan die LEXA reclame niet verwijderd worden. ben er niet van gediend en ik denk vele met mij niet. heeft ook helemaal niks met fotografie te maken. gr t
titz
12 jaar geleden
wat heeft 'f f#cking flikkerende mini pizza met fotografie te maken.
Strainger
12 jaar geleden
Inderdaad! Net als Neckermann en Fiat Panda. Ken je "Google Ad" ? Dat is van Google en dat stemt normaal gesproken af op de meest voorkomende onderwerpen op een site. Althans, de meeste sites. Wat ik op de pc heb is een zogeheten " Adblock" daarmee kun je tot op de bron een reclame blokkeren en daarmee word een site ets overzichtelijker. Op de iPad zie ik de reclames wel gewoon. Recent onderzoek heeft aangewezen dat wereldwijd 9,3% van de internetters een Adblock heeft geïnstalleerd. Dit zou er wereldwijd toe leiden dat adverteerders jaarlijks miljarden mis zouden lopen. Who cares? Ik niet! Als ik op inernet iets wil kopen google ik er wel op. Maarja...het levert hun een leuk inkomen op. Ik kan me de ergernis wel voorstellen!
titz
12 jaar geleden
thnx S, ik ga me er 's in verdiepen.kword gek van die reclames. gr t
titz
12 jaar geleden
ZOOM,weer volop flikkerreclames,kerstbomen en konijnebergen,los m'n inlogprobleem nou onderhand 's op, kword er chagrijnig van.
titz
13 jaar geleden
ergert er zich nu echt niemand meer?................WEG MET DIE FLIKKERRECLAMES en laat ons op 'n leuke manier ons ding doen graag!!!!
titz
13 jaar geleden
geen gehoor, volgens mij zitten ze te slapen bij Zoom. reclames werken nog prima jongens, dus slaap maar lekker verder. wij loggen wel 'n paar keer meer in!!
titz
13 jaar geleden
kan die f#cking irritante canonreclame niet zonder geluid?? g gr t