C

Canon eos

door: meeb, StudioXposure, denlot

Deze groep is speciaal voor alle mensen, die in het bezit zijn van een Canon eos , en die daar over willen discussiëren met andere, en elkaar tips willen geven en helpen. Meld je dan aan!

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
yvonnevandermeer
9 jaar geleden
Ik heb sinds mei 2012 een EOS 600D en ben er zeer blij mee. Wat ik heel handig vind is het kantelbare scherm met live view, dat kwam laatst goed van pas toen ik paddenstoelen ging fotograferen, hoefde ik niet plat op buik op de grond.
marthak61
9 jaar geleden
Hallo, Ik heb sinds kort een Canon Powershot XS 40 D. Maar ik ben lid van deze groep van bezitters van een Eos. Hoe kan ik uit deze groep stappen en de juiste groep vinden?
fredoverstegen
9 jaar geleden
Hallo Martha, Naast de camera aan de bovenkant links staat de link (LID) daarop drukken en je bent geen lid meer. Groet Fred
linolt
10 jaar geleden
Ik heb sinds maart 2011 de Canon EOS 60D. Nadat ik een half jaar de Canon Powershot SX20 IS had uitgetest was ik toe aan een spiegelreflex! Er valt nog genoeg te ontdekken aan de camera en de lenzen die ik in de toekomst nog ga kopen. Volop foto's maken dus.
meeb
10 jaar geleden
Leuk dat er enthousiaste mensen zijn! Canon is gewoon het beste Ü
RoadQueen
11 jaar geleden
begonnen met Canon 300D daarna 40D en nu 7D waar ik erg blij mee ben.Supercamera :-) Groetjes José
meeb
11 jaar geleden
Ik ben ook zeer te spreken over Canon. Een en al lof! Daar betaal je ook voor maar het is het echt dubbel en dik waard. -- Idd beetje rustig hier maar komt wel. Groetjes Ü