H

Holland met eigen ogen

door: roberkey_zoom, harrystukker, djepie

'Holland met eigen ogen' is de werktitel van een te verschijnen boek over Nederland. Het wordt geïllustreerd met beeld door de fotografen op Zoom.nl. Het boek zal in het voorjaar van 2012 verschijnen. [update] De inzendingen zijn gesloten.

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
sylviasaelman
12 jaar geleden
Hallo, Ik wilde even laten weten dat ik heel blij en trots ben met de publicatie van mijn foto in het boek. Het is een heel mooi boek geworden met prachtige foto's en ik weet zeker dat de toeristen een schitterende indruk krijgen van Nederland. Verder hebben we een heel leuke dag gehad in Madurodam. De laatste keer dat ik daar was, waren de kinderen nog heel klein. zo'n kleine 20 jaar geleden. Het is schitterend geworden en mijn kleinzoon heeft zich kostelijk vermaakt. Zoom, team en juryleden bedankt.
kimvana_zoom
12 jaar geleden
Laatste update: Zoomer Ton van Zegveld heeft de mooiste foto gemaakt voor het fotoboek 'Holland met eigen ogen'. Met zijn foto van karakteristieke gevels in Maassluis die in het water reflecteren wint hij een Samsung NX200. In het fotoboek staan in totaal 165 foto's van 135 Zoomers! Het boek 'Holland met eigen ogen' verschijnt in april en geeft binnen- en buitenlandse toeristen een originele kijk op Nederland. De bijschriften in het Nederlands, Engels en Duits gaan in op Nederland en de Nederlanders vroeger en nu. Meer informatie over het boek [url]http://www.hollandphotobook.com/[/url]
antonz
12 jaar geleden
bovenstaande link werkt niet, deze wel: http://www.hollandphotobook.com/
kimvana_zoom
12 jaar geleden
Bedankt Anton, ik heb het aangepast
album-toscakramer
12 jaar geleden
ton van Zegveld van harte gefeliciteerd met recht een winnaar met deze prachtige foto ps ook van mij staat er een foto in. ben superblij groetjes Tosca
antonz
12 jaar geleden
dank je Tosca
gustl
12 jaar geleden
Ook van mij komt er een foto in het boek. Zeer vereerd dat die foto is uit gekozen. Toppie
annemarieboks
12 jaar geleden
Kunnen we ook de uitgekozen foto's hier bekijken op zoom?
janelasonder
12 jaar geleden
super leuk een foto van mij komt in boek...ik heb net over boek gelezen het klinkt erg mooi en is gemaakt bij een erg goed fotograph/schrijver :)
sylviasaelman
12 jaar geleden
Ook van mij is er een foto gekozen voor het boek. ik ben best wel trots en benieuwd hoe het boek er uit komt te zien. Voor mij is het jaar in ieder geval goed begonnen. Alle anderen ook gefeliciteerd met de foto's.