F

Fuji X10

door: JeffCapes, alin5254, Ardvark

Foto's gemaakt met je FujiFilm X10 in deze groep plaatsen aub !

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
daveje85
10 jaar geleden
Hoi hoi, ik heb me nieuw aangemeld in deze groep. Ik zie zulke mooie foto's met jullie fujix10, dat wil mij nog niet lukken hoor.
tomraes85
11 jaar geleden
hier ook een nieuwe gebruiker. aantal functionaliteiten zijn mij nog niet geheel duidelijk. wie kan en wil mij wegwijs maken met deze camera?
JeffCapes
11 jaar geleden
Handleiding? ?
tomraes85
11 jaar geleden
die heb ik van voor tot achter en van links naar rechts gelezen. Ik kan niet zeggen dat ik hem heel duidelijk vind. Heb nog een aantal vragen die onderbelicht zijn in de handleiding. Daarnaast heb ik een icoontje op mijn scherm dat niet weg wil en waar ik nergens de betekenis van kan vinden! zou jij me op weg willen helpen?
JeffCapes
11 jaar geleden
Stel gwn je vraag, wie weet antwoord er iemand ;)
tomraes85
11 jaar geleden
wat is jullie ervaring met EXR, Adv en SP stand? ik fotografeer normaal altijd in 'P', maar in de andere settings heb je leuke dingen zitten. Hoe kan ik in 'P' stand diafragma en sluitertijd wijzigen? Gebruiken jullie dynamische bereik en wat zijn daar jullie ervaringen mee? Maken jullie gebruik van de instellingen 'Kleur', 'scherpte', highligh tint, schaduwtint en geluidsreductie? In de handleiding wordt hier niet veel over gezegd. wat zijn jullie ervaringen hiermee?
JeffCapes
11 jaar geleden
Waarom wil je in EXR, Adv en SP stand fotograferen als je normaliter in de P fotografeert? Speel met de settings en je komt erachter... Hoe kan ik in 'P' stand diafragma en sluitertijd wijzigen? - Sry : geen idee Gebruiken jullie dynamische bereik en wat zijn daar jullie ervaringen mee? - Ja, zoveel mogelijk en dan zie je meer details, meer valt er niet over te zeggen. Maken jullie gebruik van de instellingen 'Kleur', 'scherpte', highligh tint, schaduwtint en geluidsreductie? - Nee, ik schiet altijd in raw. Film simulation modes zijn wel heel erg cool! Allemaal persoonlijk, gwn proberen. In de handleiding staat dit gewoon allemaal??? Hier: http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/manuals/pdf/index/x/x10_manual_01.pdf
tomraes85
11 jaar geleden
dan ben ik gewoon nog te veel beginner om het te snappen :P gaat dynamic range niet ten koste van je kwaliteit in MP's?
JeffCapes
11 jaar geleden
Nee.... alleen die EXR modes dan switched ie van 12 naar 6 MP
Ardvark
11 jaar geleden
Nieuwe X10 gebruiker!