F

Fotogroep EyeConnect!

door: ruudkeijmis, tekko11, sleba

Welkom bij Fotogroep EyeConnect! Wij zijn een Fotoclub uit het Limburgse Beek bestaande uit enthousiaste en leergierige (amateur)fotografen die fotokwaliteit en plezier belangrijk vinden en samen hun hobby verder willen ontwikkelen. EyeConnect! wil uniek zijn door een dynamische moderne uitstraling en gebruik te maken van hedendaagse middelen en fotografeertechnieken. Dus geen saaie, stoffige fotoclub die stil staat in zijn eigen ontwikkelingen en waar geen ruimte is voor eigen ideeën en inbreng.EyeConnect streeft, als een van de eerste fotoclubs in Nederland, naar een ledenverdeling van ca. 50% Man en 50% Vrouw. Waarom? Om zowel creatieve als ook technische ontwikkelingen voldoende ruimte te geven en deze te waarborgen.

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
francisvanderburgt
11 jaar geleden
Hé dames en heren, Hebben een aantal van jullie wellicht zin om op pad te gaan om samen foto's te maken? Dan kiezen we een thema, bijvoorbeeld met nachtfotografie, macro oid en gaan we met een aantal man op stap. Dus zoiets als de workshops van Huub, maar dan geheel vrijblijvend. Wie wilt komen komt en dan maken we er samen een gezellige dag van!
cor010
11 jaar geleden
Ik zie dat nu pas, maar ik ben altijd in voor een dagje fotograferen.
ko3ntje
11 jaar geleden
Huub, Ik ben, zoals je al zag, eens bezig geweest met wat fotos in de groep te gooien echter had ik nog wat vragen. Je hoeft uiteraard niet van alle onderwerpen een album te hebben maar ik mistte toch wel het veel voorkomende onderwerp dieren en avond? Dieren kan ik soms wel bij macro zetten, maar niet alle dieren fotos zijn ook macro :). wellicht een idee? hoor wel van je
cor010
11 jaar geleden
hoe krijg ik een foto ge-upload naar bv het album landschappen ?
ko3ntje
11 jaar geleden
Cor010, zie de laatste updates van zoom. nu kan je tijdens het uploaden als het goed is meteen een album kiezen :)