M

MUA/Modellen/Fotografen

door: bobmans, dradallor, margarita88

About Networking A group for models, photographers, MUA, stylists and clothes designers!Looking for a model, MUA or photographer find it here!!

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
gerhardgoene
8 jaar geleden
Portfolio Call!! Onze portret fotograaf Gerhard zoekt een dappere dame voor een artistiek naakt shoot! Aangezien wij ons assortiment willen uitbreiden met deze mooie tak van fotografie zoeken wij een model om portfolio en promotie te maken. Wat willen wij maken? Mooie smaakvolle foto’s van jouw naakte lichaam. Je hoeft niet perse herkenbaar in beeld. Aangezien het ook om promotie foto’s gaat. Verder willen we veel experimenteren met belichting. Wat zal mooi zijn? Veel licht? Of mysterieus weinig licht? Daar willen we met jou achter komen. Verder willen we diverse doeken die we om je heen kunnen doen. En waterdruppels is misschien ook mooi. Zeker als detail foto’s. Wat zijn de voorwaarden? Je bent 18 jaar of ouder. Je hoeft niet de perfecte maten te hebben. Je bent bereid om compleet naakt te gaan. (hoeft niet herkenbaar) Je hebt geen probleem met een man achter de camera. Wat bieden wij jou? Een uitgebreide shoot waar we de tijd voor nemen. Desnoods meerdere sessies tot zowel fotograaf als model tevreden zijn. 10 digitale foto’s per shoot die je voor je portfolio kan gebruiken. De shoot kost jou niets. Met dit soort shoots gaan wij met contracten werken. Zowel voor de shoot als voor het publiceren. Jij hebt het laatste woord. Ben jij de dame dien wij zoeken? Neem dan contact op. Stuur een email naar: gerhard@byglamstyle.nl Groetjes Gertrude en Gerhard
bobmans
9 jaar geleden
Welkom! Ik hoop dat van deze groep gebruik gemaakt gaat worden om te netwerken en nieuwe contacten binnen deze wereld op te doen!