D

D7100 van Nikon .

door: dekok, Panzer_zoom, mijn.adres

Iedereen is welkom bij deze groep om hier foto's te plaatsen gemaakt met een D7100 van Nikon.

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
havdwater
9 jaar geleden
Patrick, het samenvoegen van de twee groepen voor de Nikon D7100 is op een haar na voltooid en na 1 november 2014 wordt de groep Nikon D7100 door Zoom verwijderd. Opvallend vind ik dat de leden van mijn groep momenteel de boventoon voeren en dat er behoorlijk van de oud leden zijn overgestapt naar een andere type camera. Zoal altijd de bedoeling is geweest wil ik als gebruiker van een Nikon D7100 en geen plannen heb om over te stappen het beheer van de groep van je overnemen. Mijn verzoek is dan ook om hieraan je medewerking te verlenen. Groeten Harry.
dekok
9 jaar geleden
Ja dat is goed Harry ,maar het beheer kan ook door ons beide gedaan worden . want een andere groep die ik beheer is ook door beide gedaan .Zie ook D7000 van Nikon . Groet van Patrick
havdwater
9 jaar geleden
Is natuurlijk ook prima, groet Harry.
havdwater
10 jaar geleden
NIEUWE FIRMWARE VOOR DE NIKON D7100 Op 26-08-2014 heeft Nikon nieuwe firmware C 1.02 en L 2.000 uitgebracht. Deze zijn te downloaden op de site van Nikon.nl waar ook de installatie-instructies staan. Zo dient eerst C 1.02 geïnstalleerd te worden voordat L 2.000 als upgrade voor de vertekeningscorrectie van de lensgegevens geïnstalleerd kan worden. Deze handelingen worden duidelijk uitgelegd maar vragen toch wel enige kennis van computers en indien dit onvoldoende aanwezig is kun je beter een servicemedewerker van Nikon inschakelen.
havdwater
10 jaar geleden
Voor het samenvoegen van de twee groepen heb ik een vraag uitstaan bij Zoom maar ik ben nog in afwachting van een antwoord, groet Harry.
dekok
10 jaar geleden
we wachten af ,wanneer zoom de groepen gaat samenvoegen . groet Patrick