L

Landschap liefhebbers

door: Sara-Laszlo, Fester77, WilcoHendriks

Welkom in de groep opgericht voor landschapsfotografen. In deze groep is ruimte voor het delen van jouw mooiste landschapsfoto’s. Om elkaar te inspireren en te waarderen. Want de hobby die wij allemaal met elkaar delen, is de mooiste die er is. Die passie mag gedeeld worden en dat is ook zeker mijn bedoeling van deze groep! Wees welkom, deel en geniet!

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
Thomas-Gladdines
7 maanden geleden
Hoi beste groepsleden! Sinds de laatste jaren ben ik weer een beetje actiever aan het fotograferen en daar is landschapfotografie mijn hoofd object van geworden. Nu was ik niet heel actief op zoom.nl, behalve om foto's te kijken en inspiratie op te doen zo nu en dan. En kom er eigenlijk nu pas achter dat er ook groepen zijn, dus heb mij aangemeld in de hoop op iets meer gerichtere feedback op mijn foto's. Wat kan beter, wat klopt er niet aan de compositie en wat moet ik anders doen in de nabewerking om het plaatje te laten kloppen of tot z'n recht te laten komen of is de nabewerking misschien iets te overdreven soms. Dat zijn een beetje de vragen waar ik vaak zelf mee zit en hoop die hier te kunnen krijgen oa. Ben benieuwd naar jullie reacties! Gr. Thomas
renekeultjes
8 maanden geleden
Hallo allemaal, dankjewel dat ik mee mag kijken, leren. Ik hoop dat ik een positieve aanvulling kan geven. groetjes René
dlangelaarphotography
10 maanden geleden
Lieve leden, We hebben weer een nieuwe cover foto. Ditmaal de foto van Linda Mulder. Een prachtige horizon met golvend water en spectaculaire kleuren in de lucht. Echt een prachtige foto. Gefeliciteerd Linda! Liefs, Daniëlle, Het beheer.
dlangelaarphotography
één jaar geleden
Lieve mensen, Voor de maand Maart heb ik de foto van HT verkozen als coverfoto voor deze groep. Een prachtig besneeuwd landschap compleet met bergen, strak blauwe hemel en lichte bewolking. Ook de reflectie niet te vergeten natuurlijk. Gefeliciteerd met jouw foto als coverfoto!! Blijf vooral foto’s posten want ik ervaar het echt als inspiratiebron en het is erg leuk om door elkaars ogen te kunnen kijken naar de velen verschillende landschappen! Jullie zijn stuk voor stuk allemaal toppertjes!! Lieve groet, Daniëlle (beheerder & oprichter)
H
HT
één jaar geleden
Net gezien, mooi :)
dlangelaarphotography
2 jaar geleden
Lieve leden, Welkom in mijn groep voor landschap liefhebbers! Ik heb deze groep opgericht omdat ik mij hier het meeste mee bezig houdt. Vooral zonsondergang en zonsopkomst zijn mijn favorieten, dat samen met reflectie in het water maakt het voor mij compleet. Voel je vrij om je foto's te delen. Deze hoeven echt niet alleen met een spiegelreflex- of systeem camera gemaakt te zijn! Wees welkom, deel en geniet!