Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'Architectuurfotografie'!

Door: partnerredactie | 15 februari 2021 09:05
winnaar, panasonic, architectuur
De winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'Architectuur' is bekend! Uit alle inzendingen hebben wij de mooiste architectuurfoto gekozen. Ben je benieuwd welke foto dit is geworden? Lees dan snel verder!

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Panasonic.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Je krijgt acht keer de kans om via een fotowedstrijd jouw mooiste foto's in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. De zesde winnaar van de Panasonic fotowedstrijd is bekend en wint de Panasonic DMC-LX15. Aan het eind van het jaar gaat één van deze acht winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

En de winnaar is...

Er zijn weer een hoop prachtige foto's ingestuurd voor de Panasonic fotowedstrijd met als thema 'architectuur'. Maar, deze foto is gekozen tot winnaar: de Enneüs Heermabridge prachtig vastgelegd door Rob Bekker! Gefeliciteerd Rob, wat een bijzondere foto heb je gemaakt van deze burg. Door de bewerking van de lucht en het water, straalt de foto veel rust uit en wordt de brug op een bijzondere wijze uitgelicht. De bewerking in zwart-wit versterkt het beeld heel mooi. Knap gedaan Rob!

Meedoen

Ook meedoen aan de volgende Panasonic fotowedstrijd? Voor de volgende fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema 'Landschapsfotografie'. Binnenkort zal deze fotowedstrijd live gaan. Houd de pagina zoom.nl/fotowedstrijden dus goed in de gaten.