Actionpix

Canon EOS 50D
Canon EOS 6D

Goed gereedschap is het halve werk. Er mee om kunnen gaan is de andere helft.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
fvanoort_zoom
11 jaar geleden
Jij niet creatief ? Je bent wel creatief! haha je maakt ook super fotos
Actionpix
11 jaar geleden
Ik maak mijn foto's heel erg berekend. Jij legt er duidelijk meer gevoel in.
fvanoort_zoom
11 jaar geleden
Oh je bent veel meer technisch bedoel je ? Ja ik heb de techniek nog niet echt onder de knie... Dat is iets wat ik ook nog heel erg moet leren :)
Actionpix
11 jaar geleden
Misschien kan ik volgend jaar bij de Zoom seminars een seminar geven. Zal het ze een keer vragen. Wordt dan techniek/scherpte seminar. Maar ik vind het mooi dat jij zo veel gevoel hebt bij alles.
bobbley
11 jaar geleden
Stom toevallig las ik onderstaande reactie van jou op mijn foto’s van musjes in actie… Quote…Mijn reactie is hier al een keer verwijderd toen ik mijn mening gaf over iemand die hier klaagde dat zijn tientallen vrijwel gelijke wazige vakantiekiekjes, kennerlijk genomen vanaf een luie stoel op een terras, volgens hem te laag beoordeeld werden. Maar wat verwacht je nu eigenlijk ?....einde quote Naast dat ik je toonzetting en denigrerende zinsneden enigszins als pedante causerie ervaar wil ik je onderstaand reactie op mijn musje in de vlucht niet onthouden…lol Hai ik heb jouw foto een ereplaats gegeven http://zoom.nl/artikel/21148/objectief-met-dennis-wijdenbosch.html#source=gerelateerd Toch nog Zoomers die het waarderen groetjes Bob
Arrianne
11 jaar geleden
Bedankt voor je reactie..ik ga zeker een serie foto's maken met verschillende iso waardes. :-) Gr. Arrianne
FerraJoy
12 jaar geleden
Dank je wel voor je reactie bij mijn Zoomprobleem. Ze hebben gereageerd en bedanken jou ook. Zie http://forum.zoom.nl/viewtopic.php?p=311082#311082 Adios, Anneke.
l
lotjepluis
12 jaar geleden
Hoi Heb eindelijk na lang zoeken op het net de oude versie 1.03 gedownload en gewoon terug gezet op de kamera, zonder problemen je kan dus gewoon terug naar een eerdere versie van de firmware, en het probleem van de paarse kleurzween in raw formaat is verleden tijd, kan nu eindelijk weer van de EOS 50D genieten, alleen jammer dat Canon zijn kop in het zand steekt Gr Wilco (lotjepluis)
bobbley
12 jaar geleden
Bedankt voor je uiteenzetting...maar mogelijk heb je de titels gemist van al die portretten....straatfotografie...dus mensen aanschieten op straat waardan ook en hen vragen een portretfoto te mogen nemen als amateurfotograaf...dus een aantal foto's nemen...de tijd nemen e.e.a. goed uit te lichten...forget it !!!! laat staan regisseren...maar probeer het eens zelf uit...het is geen modellenwerk in een studio....lol en Sarah heb ik bij andere gelegenheden stom toevallig ook gefotografeerd en ze was zeer content over het eindresultaat dus maak je niet ongerust...lol Al met al structuur aanbrengen is een beetje moeilijk bij straatportretten, bedankt voor de uitgebreide toelichting daar kunnen we tenminste wat van leren groetjes Bob