a.deboer

Nikon D80
Panasonic Lumix DMC-LX3
Nikon D7000
Panasonic Lumix DMC-LX7

Leuk dat je op mijn profiel kijkt! Ik fotografeer van alles, maar heb een voorkeur ontwikkeld voor portret-, straat- en architectuurfotografie. Mag ook graag een foto omzetten in pittig ZW (vooral bij straatfotografie). Soms maak ik gebruik van mijn spiegelreflexcamera (D7000) maar ook mag ik graag fotograferen met mijn lichtsterke compactcamera (LX3). Elke camera heeft zijn mogelijkheden en z'n beperkingen en daar moet je gebruik van maken. Qua fotobewerking hoef je van mij geen rare fratsen te verwachten, ik optimaliseer slechts het beeld en dat is voor mij genoeg. Mijn motto is: fotograferen is niet alleen een kwestie van kijken, maar vooral van zien!!

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
Christi
8 jaar geleden
Hoi Aart, Zie welverdraaid dat ik je dus eerder op je prikbord heb lastig gevallen...nou ja, eigen schuld. Reageer nav. jou upload 'TEST'. Ben er écht helemaal idolaat van, oh ja hoor, ik 'ken' die 'beelden iid. wel'... Hoe heb je deze kunnen / én mogen nemen...werk je aldaar misschien. Je zult ongetwijfeld (nmi) een 'vertrouwens-persoon' zijn... ( ? ) Foto is gemaakt alsof er verder niemand aanwezig was, laat staan, óók nog fotograferen... Oké, misschien ben je wel de directeur, en toont eens zijn interesse 'op de werkvloer'.... Gekeken waar je 'woont'...nabij mijn geboortestad > R'dam > Mooi zó, veel mogelijkheden, maar wat zou ik graag in jouw plaats RTL4 koffie-tijd willen bellen. Deze foto MOET \ op tafel...goede doelen > postcode-lot., we kennen elkaar wel zo'n beetje inmiddels. Geen prof. kan dit meer zó neerzetten, en het IS zo ; tekenend.....ik ben wat té, geeft niks....mag ik ???
a.deboer
8 jaar geleden
Beste Christi Wat een fijne reactie op mijn laatste upload. Beroepshalve kom ik op verschillende scholen en dan worden soms deuren geopend die voor anderen gesloten blijven. Ik maak daar soms wel eens foto's van en al tijdens het maken van deze foto wist ik al dat dit één van mij favoriete opnames zou worden. Het is fijn als sommigen zoals jij hetzelfde gevoel hebben als ik en dit óók een veelzeggende foto met een verhaal vinden, een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden en dit is er zo één. Dank voor je warme woorden waaruit veel erkenning spreekt voor mijn werk maar ook en vooral een gedeelde smaak en dat is natuurlijk heel persoonlijk. Ik kom niet zo vaak op Zoom.nl en plaats niet zoveel foto's. Misschien ten onrechte maar soms heb ik het gevoel alsof men meer klikt en reageert op foto's van 'vriendjes' dan op foto's van iemand zoals ik die wat minder actief is op de site. Dat sommige van mijn foto's dan toch zo'n reactie ontlokken zoals die van jou is voor mij een stimulans op toch eens wat actiever op deze site te worden. Nogmaals dank voor je mooie woorden, zo'n uitgebreide en persoonlijke reactie vind ik waardevoller dan korte ooohh's en aaah's.. Hartelijke groet, Aart de Boer
Christi
8 jaar geleden
Ooooooh...aaaaah.....:+ Maar hiermee bedoel ik, je camera is toch niet stuk, ik bedoel maar...(long time no see) Grt., Christi.
Christi
8 jaar geleden
Hallo Aart, Doordat ik je laatste upload 'ontdekte' zojuist naar je profiel gereisd... Dat was geen tijdverspilling! Je maakt in mijn ogen/beleving héél 'pure' beelden....iig. ik heb ervan genoten, ook wat je zelf al aangeeft in je profiel-omschrijving, je weinig aangetrokken voelt tot die betere 'beheersing' bewerking....tja.....voor mij zó herkenbaar...een struggel, bah. Maar zie, zonder dit 'gedoe' waar we kennelijk beiden lol in hebben, tóch eens die resultaten....zónder....puur (Kan er zelfs prijzen mee winnen, ook ssst nog met compact- camera'tjes hoor of opleiding......Ik stop maar.
Jeertje
9 jaar geleden
Bedankt voor je reactie op Gyaissa! Wat een prachtige meid he. Die wil ik over een paar jaar wel weer terug zien! ;)
goosveenendaal
9 jaar geleden
Welkom op Zoom. Je had op een foto van mij gereageerd en ik kende je nog niet. Je moet maar snel een abonnement nemen op Zoom, dan kun je hier ook veel plaatsen. Wat ik van jou zag is veel belovend, ook in zwart-wit. Ik word daarom je eerste fan. Groeten, Goos