aernoutjacobs

Canon EOS 400D
Canon EOS 5D Mark II

Sinds 2005 ben ik serieus met fotografie bezig. Mijn interesses liggen voornamelijk bij landschap en natuurfotografie. Al een tijd geen gebruik meer van de Gallery gemaakt. Nu een nieuw account aangemaakt en begin helemaal weer met een 'schone lei'. Veel kijk plezier en voor iedere foto die ik plaats wil ik minimaal op 1 foto reageren. Schroom niet om tips of opmerkingen te geven, liever een eerlijk dan een vaag bericht waar ik weinig mee kan. :-)

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
uCan
13 jaar geleden
Hee Aernout, Super, bedankt voor je tips. Ga ook wat vaker kijken op dat forum inderdaad. grt Remco
uCan
13 jaar geleden
Hoi Arnout, bedankt voor je uitleg over je Fairytail foto. Weet jij wellicht ook hoe je mooie fotocollages kan maken (qua programma) ? Grt Remco
jhslotboom
13 jaar geleden
Hallo Arnout, Dank je voor je aardige woorden bij mijn foto "herfststemming". Toch altijd leuk om zulke reacties te krijgen. Groet van Jan.
liesbethvanderwerf
13 jaar geleden
Leuk dat je fan geworden bent, Voelt altijd als waardering. Bedankt grt Liesbeth
JeffCapes
13 jaar geleden
Ben ook zeer benieuwd naar jouw manier van bewerken! Als je het wilt delen graag! Mag in m'n profiel en natuurlijk ook via een mailtje [info@jeffkrol.nl]
JeffCapes
13 jaar geleden
M'n foto The Mask is origineel een Venetiaans masker... heb daar een filter overheen gegooid en nog iets nabewerkt... The filter heet "Fractalius 1.03"... pas op met dit filter als je 'm wilt gebruiken... het best is met statisch objecten met veel details ;)