Annemarielle

Panasonic Lumix DMC-FZ50

Hallo, Ik ben Annemieke en ben 19 jaar oud. Ik ben nu sinds een tijdje wat foto's aan het maken. Ik ben er niet heel goed in, maar sta open voor aandachtspunten/opmerkingen/tips, enz. En natuurlijk zijn u (positieve/negatieve) reacties van harte welkom, dus geef gerust een reactie ;-)

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
tuk81
9 jaar geleden
Hee, ik heb je al een tijdje niet op zoom.nl gezien. Hoe gaat het met je?
Annemarielle
9 jaar geleden
Heej Christian, Het klopt ik ben inderdaad al een hele tijd niet meer echt hier geweest. Sorry, ik zal binnenkort even weer jou foto's bekijken en reageren. Maar hier gaat het wel goed, alleen heel erg druk de laatste tijd. School nu eindelijk afgerond en thuis dingen (o.a. oppassen). Dus eigenlijk ook niet veel meer op pad geweest. Over een tijdje ga ik naar Amsterdamse Waterleiding Duinen (of zoiets) en eventueel nog een keer foto's maken bij een paddentrek. Vind het wel leuk dat je me een berichtje stuurt ;-) Bij jou ook alles goed??
tuk81
9 jaar geleden
Graag gedaan :-) En je hoeft geen sorry te zeggen hoor als je geen tijd hebt voor zoom. Fijn dat het goed met je gaat. De Amsterdamse Waterleiding Duinen is een mooi gebied om foto's te maken. Ik zie regelmatig foto's van de vossen daar voorbij komen op zoom. Veel plezier daar. Met mij gaat het ook goed. Druk aan het werk en regelmatig aan het fotograferen.
Annemarielle
9 jaar geleden
Vandaag weer naar het bos geweest. Moet zeggen dat ik een aparte foto heb gemaakt. Zal hem morgen plaatsen. Ben benieuwd naar jullie reactie.