B

Blunder_zoom

Canon EOS 5D Mark III
Canon EOS 7D Mark II
Olympus OM-D E-M5 Mark II
Canon EOS 5D Mark IV
Olympus OM-D E-M10 Mark III

Any Blunder is de verzamelnaam waaronder ik, mijn vrouw en mijn zoontje foto’s op Zoom zetten. We zijn een fotograferende familie en doen dat met veel passie en plezier. Mijn vrouw en zoon houden vooral van fotograferen, het bewerken en commentaar geven bij foto’s is meer mijn ding. Wij werken veel pro deo voor verschillende publieke organisaties zoals gemeente, school en kerk. In die hoedanigheid zijn wij veelvuldig gepubliceerd en hebben een aantal keer het plezier gehad beroemde personen te mogen fotograferen, maar houden dat gescheiden van wat wij hier op Zoom zetten. Alhoewel we gevorderde, professionele fotografen zijn is ons motto dat je nooit te eigenwijs bent om te leren. Ik kijk net zo lief naar een enthousiaste amateur als naar een professioneel fotograaf. Geef je commentaar bij onze foto’s dan zal ik dat ook bij jouw foto’s doen. Wij zijn zelf van alle markten thuis en ik zeg zelf altijd dat zodra ze mij van een zekere stijl beginnen te beschuldigen het tijd wordt dat ik wat anders ga doen. Als je kritiek geeft op onze foto’s dan wordt dat zeker gewaardeerd, gewogen en meegenomen, maar hou het netjes. We noemen ons Blunder, maar zijn geen van allen dom. Verder hoop ik dat je onze foto’s leuk en inspirerend vindt, dat is de reden waarom wij op Zoom zitten. Het inspireren van creativiteit in elkaar als fotografen is een groot goed en een rijkdom. Bedankt voor je belangstelling in deze profiel schets.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
RobNagelhout
5 jaar geleden
Hoi Any, computer is okay maar staat op de eerste verdieping en dat is op het moment moeilijk bereikbaar door operatie aan linkervoet in combinatie met moeilijke draaitrap Gr. Rob
B
Blunder_zoom
5 jaar geleden
Ai, nou in dat geval wens ik je heel veel beterschap.
c.buitendijk53
6 jaar geleden
Any dank voor alles , weer een drive het beter te doen fijne dag cees
marijke1234
6 jaar geleden
Hoi Any. Dank je wel voor jou fijne reactie en favoriete daar ben ik zo blij mee. Ik wens jou een fijne weekend gelukkig niet zo warm weer . Groetjes Marij.
marijke1234
7 jaar geleden
Hoi Any. Bedankt voor je fijne reactie en favoriet daar ben ik zo blij mee. Een fijne zondag groetjes Marij.
jeff60bird
7 jaar geleden
Bedankt Any voor je positieve reactie met favoriet voor de foto Almad Joudeh.Motiverend :-) gr Jeff
marijke1234
7 jaar geleden
Hoi Any. Dank je wel voor je fijne rectie en favoriet van mij foto van de boomkikker . Daar ben ik zo blij mee. Groetjes Marij.
B
Blunder_zoom
7 jaar geleden
Het is ook een mooie foto en ik heb nog nooit zo'n kikker gezien, dus het is een bijzondere vondst en unieke foto. Ik wens je een hele fijne dag vandaag. Vriendelijke groetjes, Any.
marijke1234
7 jaar geleden
Dank je voor je lieve woorden mij dag kan niet meer stuk. ik was zo blij mee zo lang op zoek geweest nooit verwacht toch gekomen . zo zie maar weer hoop nooit opgeven . jij ook hele fijne dag groetjes marij.