bysimone

Canon EOS 350D
Canon EOS 50D

Ik ben Simone en sinds 2 jaar besmet met het fotografie-virus. Eigenlijk kriebelde het al veel langer. Op een groepsrondreis door Mexico hakte ik de knoop door en kocht bij terugkomst een camera. Ik baalde op vakantie waarom sommige zulke mooie foto's maakte en ik niet. Ik ben meteen gestart met een basiscursus. Daar heb ik erg veel van geleerd. Alhoewel ik moet zeggen dat ik het technisch verhaal nog lang niet altijd begrijp. Ik ben denk ik meer van het creatieve maar ja dat neemt niet weg dat een technische achtergrond wel erg handig is. Dat is dus ook waar ik nog vaak tegenaan loop. Dit jaar heb ik een projectcursus gevolgd. Daarin heb ik me gericht op het onderwerp: ik zie, ik zie, wat jij niet ziet!Zie mijn foto's Verder zit ik bij een fotoclub waar ik ook erg veel leer. Ik hoop op veel opbouwende kritiek op mijn foto's. Daar leer ik het meeste van..

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
W
Willemke
14 jaar geleden
Hoi Simone, Bedankt voor je reactie. Ik geef in februari een workshop voor baby fotografie met natuurlijk licht. Dan kan ik het je uitleggen :-).. Als je op mijn website kijkt kun je via het contact formulier wat info opvragen... Nog fijne feestdagen.. Willie
rietanka
15 jaar geleden
Dank je wel.De bellen zijn echt.Met een donkere achtergrond komen ze er erg mooi uit.
lspaansen
15 jaar geleden
Simone bedankt voor je leuke reactie! Jij hebt er ook toppertje bij staan hoor.
verschuren
15 jaar geleden
Hoi Simone, ik jou werk even bekeken, waw. vindt je het goed als ik je even ga volgen. Ik weet dat je even wat rustiger aan doet, zwangerschap, maar ik verwacht je zeker weer terug met hele leuke baby fot's. Gr Rene Verschuren
ingrid-1950
15 jaar geleden
Waauw, wat een mooie foto's maak jij! Viia een berichtje van de andere Simone ben ik nieuwsgierig geworden en ben dus even gaan kijken in je portfolio. Ik ben net een nieuwe groep gestart : "kinderen", en ik zou het leuk vinden als je een paar (voor mijn part allemaal!) foto's in deze groep zou willen plaatsen. Ik stuur wat berichtjes rond omdat ik zo bekendheid wil geven aan deze groep, als zoomers niet weten dat ie bestaat komt er ook niks in. gr. Ingrid p.s. je hebt er een volger bij !
Moonie
15 jaar geleden
Hoi Simone, wat een prachtige babyfoto's/kinderfoto's maak je! Je legt ze erg mooi vast! Bewerk je je fotoachtergronden door ze zwart of grijs te maken? Grroetjes, Simone ;-)