cdhamer

Sony Alpha 55
Sony A77

Hallo, Welkom op mijn Zoom profiel. Leuk dat je even komt kijken. Ik ben een amateur fotograaf uit Apeldoorn. Met de Veluwe als achtertuin is het niet raar dat mijn favoriete onderwerp de natuur is. De laatste tijd krijg ik ook steeds meer belangstelling voor portret fotografie. Ik leer graag van anderen dus tips, suggesties, steekhoudende opmerkingen en (opbouwende) kritiek op mijn foto's zijn zeer welkom. Bezoek ook eens mijn website: www.cordehamer.nl Ik zou het leuk vinden als je dan een berichtje achterlaat in mijn guestbook. Met vriendelijke groet, Cor de Hamer.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
cdhamer
12 jaar geleden
@Jasper, Ik heb het gedaan met PhotoFiltre (een gratis beeld bewerkingsprogramma). Maar ik denk dat het met Photoshop Elements ook moet kunnen. Ik heb de kleuren foto geopend in PhotoPhiltre en deze gekopieerd.Hierna heb ik eéén van de foto's omgezet naar zwart wit. Vanuit de kleuren foto heb ik de ogen geselecteerd met behulp vande Polygon selectie tool (zit ook in photoshop elements), geknipt en geplakt in de zwart wit foto. Succes en groet, Cor.
jasperkreemer
12 jaar geleden
Hoi.zou je mij eens simpel uitwillen leggen hoe je die kat zw hebt gedaan en de ogen gekleurd.ben n tijdje geleden aan het rotzooien geweest maar wist niet goed hoe,ik heb photoshop elements. Alvast bedankt.gr.jasper