copper-krijger

Omslagfoto: Appelmarktbrug Schiedam. Van Analoog naar Digitaal en van Doka naar Photoshop CC. Heel erg fijn dat u mijn foto's komt bekijken en eventueel van commentaar voorziet. Mijn dank hiervoor is dat ik op uw foto('s) commentaar zal geven. Op al mijn foto's rust copyright.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
pjhtheunissen
één maand geleden
Wij hebben onder vermelding van die situatie, ons abonnement opgezegd. Overigens doet die situatie zich een veel dierenparken voor. gr.peter
copper-krijger
21 dagen geleden
Nog een reactie ontvangen? Ik in ieder geval nog steeds niets. Natuurlijk gebeuren er in dierenparken ook dingen die niet goed zijn of goed gaan. Maar dit geval was wel heel duidelijk dierenleed. Het is te hopen dat deze vogel door onze berichten een beter leven zal krijgen... Groetjes, Cora.
h.c.c.verhoef
4 maanden geleden
Welkom in de groep Schiedam, we zien graag mooie foto's verschijnen in de groep Schiedam. Groetjes Christiaan
H
Henkje
10 maanden geleden
Beste Cora, Inmiddels zijn er door mij de nodige binnenopnamen van het prachtige en innovatieve stadhuis in jouw fijne stad Almelo geplaatst. Zojuist een tweetal foto’s van het bovengrondse parkeerdek geplaatst. Een paar buitenopnamen komen nog. Ik heb je onlangs gevraagd wat je de geplaatste foto’s vindt. Heb niet meer van je vernomen. Jammer. Had wel antwoord van je verwacht! Zoom is een interactieve site! Groeten, Henk.
H
Henkje
één jaar geleden
Beste Cora, Ik zie dat je een aantal buitenopnamen van het prachtige stadhuis in Almelo hebt geplaatst. Een stadhuis waar jij als inwoner van Almelo terecht trots op kunt zijn. Je hebt dus een aantal buitenopnamen geplaatst. Ik heb inmiddels een aantal binnenopnamen op Zoom gezet. Mag ik je beleefd vragen wat je ervan vindt? Groeten, Henk.
moonvangurp
2 jaar geleden
Leuk dat je me gaat volgen. Ik heb je foto's ook bekeken en deze zijn ook heel mooi. ik kijk regelmatig ook bij de mensen die bij mij de fanknop hebben ingedrukt, dus ik volg jou vanaf nu ook!! gr. moon
WMeijerink
3 jaar geleden
Je maakt prachtige foto's en ik vind het leuk om je te volgen. Hartelijke groeten, Wilma.
copper-krijger
3 jaar geleden
Bedankt voor je positieve reactie. Ook ik ga je volgen. Ik krijg de indruk dat je ergens in Overijssel of Drenthe woonachtig bent. Ik woon in Almelo.
WMeijerink
3 jaar geleden
Bedankt dat je mij ook gaat volgen. Je woont inderdaad niet ver van mij vandaan. Wij wonen in Wielen net over de grens bij Hardenberg.