corvee1r

Nikon D4s
Diverse Nikkorretjes
Nisi filters

Ben van bouwjaar 1955, ooit dus analoog begonnen. Mijn voorkeur gaat uit naar (abstracte) architectuurfotografie, helaas een ondergeschoven kindje op Zoom, hoe mooi ik bijvoorbeeld insecten ook vind! De architectuurfoto’s zijn bijna allemaal in de gemeente Groningen gemaakt. Ik heb wel 'iets' met architectuur zeg maar :-). Daarbij vind ik dat, met name bij (abstracte) architectuur, foto's vrij van logo's moeten zijn, komt de schoonheid van het lijnenspel niet ten goede. Naast architectuurfotografie heb ik ook wel een passie voor natuur- en landschapsfotografie ook in avond en nacht. Cor Email: cor_vd_veen@hotmail.com

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
H
Henkje
3 maanden geleden
Hoi Cor, Ik las gisteren dat je voorlopig met Zoom ophoudt. Heel begrijpelijk. Zal je missen. Je komt toch weer terug neem ik aan? Of niet? Heb zojuist een vervelend bericht van de redactie ontvangen dat er Zoomers willen weggaan vanwege de opmerkingen die ik plaats bij foto's met logo's. Moet dus stoppen wat die k.logo's betreft. Men kan blijkbaar niet tegen kritiek. Echt van deze tijd. Groeten, Henk.
corvee1r
3 maanden geleden
En dan al die Engelse titels...
H
Henkje
9 maanden geleden
Hoi Cor, Ik was bijna met Zoom opgehouden. Wilde korte verhalen en gedichten gaan schrijven. Aanleiding was het feit dat Rob Nagelhout zeer ernstige beledigingen in mijn profiel heeft geschreven, terwijl ik niks met hem had te maken. Heb nog geen foto's geplaatst. Eentweede reden is dat ik in de bus ben gevallen. Kon bijna niet lopen en zitten. Groeten, Henk.
corvee1r
9 maanden geleden
Hoi Henk, Wat heftig, veel sterkte met alles Henk! Leuk dat je reageert :-) Groet, Cor
MaryBruijn
één jaar geleden
Cor, bedankt voor je favo bij mijn Typetje! Grt Mary:D
Janny-H
2 jaar geleden
Prachtige zorgvuldige opname Cor... Super. Mijn aktiviteiten liggen even stil. Grt
c.buitendijk53
2 jaar geleden
Cor, dank voor al je warme waarderingen deze avond. Alle goeds , cees
Janny-H
2 jaar geleden
Cor bedankt voor je mooie favo.. Invisible... Geniet er van.. Grt Janny