crazydiamond

Canon EOS 70D

-

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
crazydiamond
7 jaar geleden
Je foto's zijn een feest van herkenning voor mij. Wij zijn dit jaar geweest (40 dagen). Een prachtig land! Zuid Afrika het jaar daarvoor, ook een bijzondere reis, weer heel anders dan NZ.
goosveenendaal
7 jaar geleden
Je hebt bij mij de fanknop ingedrukt. Vanwaar die belangstelling? Groeten, Goos
crazydiamond
7 jaar geleden
Ik ben vorige week met plaatsen van foto's op Zoom begonnen. Ook begin ik nu te kijken hoe alles verder werkt qua groepen. Bij Afrika kwam ik je foto's tegen. Ben daarvan onder de indruk dus heb op de knop fan gedrukt. Wil je dit niet dan kun je me verwijderen. Sorry dan voor de overlast. Hartelijke groeten, Hannie
goosveenendaal
7 jaar geleden
Nee joh. Is prima. Louter nieuwsgierigheid. Er komen nog heel veel mooie foto's uit Botswana en Zuid-Afrika. In juni staat het even stil wegens vakantie in Italië.
crazydiamond
7 jaar geleden
Je foto's uit NZ zijn ook prachtig. Ben daar in februari en maart geweest. Helaas wat minder mooi weer gehad waardoor mijn foto's niet zo mooi zijn geworden. Heb nog geen bewerkingsprogramma om ze wat op te krikken. Ben benieuwd naar je serie Botswana.
goosveenendaal
7 jaar geleden
Ja dat was ook een mooie reis van 7 weken. Vooral de landschappen waren daar subliem. In zuidelijk Afrika reisden wij 10 weken rond. De reis van ons leven!