D

Daantjuh1977

-

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
fjasper
14 jaar geleden
Hoi Daan, wat gaaf dat je een telelens krijgt. O, dat is echt superleuk! Er zal een wereld voor je open gaan. Ben benieuwd naar je foto's. Groetjes en bedankt voor je fijne reactie! Om een avatorfoto te krijgen is niet zo moeilijk, gewoon even in de help kijken op deze site. Hoe ze trouwens aan die profielfoto's zijn gekomen is me wel een raadsel, want die roos heb ik noooooit op de gallery gezet..... Franca.
fjasper
14 jaar geleden
Danielle, Hoi nog bedankt voor je leuke reactie! Ja ik lig wat op mijn buik in de tuin! Maar je ziet dan wel hele leuke dingen hoor! Mijn buurvrouw lag dubbel toen ze het balkon op kwam! Groeten Franca.
yriszz
14 jaar geleden
Hai Danielle, Ik vindt het ook geweldig om dieren (vooral honden) te fotograferen. Kunt er zoveel mee he, en zijn zo lief en leuk en alles haha! Jij hebt ook zeer mooie foto's erbij staan. Groetjes Yris
fjasper
14 jaar geleden
Hoi Danielle, even vanaf mijn werk, bedankt voor je fijne reacties! Enne.....een telelens is super! Groetjes Franca.
fjasper
14 jaar geleden
Hoi, ja, ik heb soms van die gaven!!! Nee hoor, ik dacht even toen ik het tikte, van waar bemoei jij je mee, maar ik dacht niet dat je dat erg vond! Sorry hoor voor de bemoeienis. Maar het is echt een foto om af te drukken en in te lijsten. Groetjes en wens haar baasje beterschap. Franca.
Ivy
14 jaar geleden
hoi Danielle, bij toeval kwam ik je hondenfoto's tegen en ik moet zeggen dat ik ze schitterend vind. Ik zie wel dat je voorkeur ook naar grote honden uitgaat, ze hebben vaak een slechte naam maar zijn meestal hartstikke lief. Ik vind dat je als beginneling prachtige foto's maakt. gr.Mieke