dagpaul

Onbekende camera
Canon EOS 5D Mark II
Canon EOS 50D
Canon EOS 5D Mark III

http://paulboomsma.pixu.com

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
fveer
11 jaar geleden
Beste fan, Mijn foto is als tweede geëindigd als foto van het jaar 2013 in de categorie landschap. Ik ben apetrots! [b][url=http://zoom.nl/foto/2205887/landschap/stem-op-mijn-foto.html]Help mij bij het winnen van de publieksprijs foto van het jaar 2013![/url][/b] Bedankt! Groeten Frederik.
fveer
11 jaar geleden
Beste zoomvriend, Mijn foto is als tweede geëindigd als foto van het jaar 2013 in de categorie landschap. Ik ben apetrots! [b][url=http://zoom.nl/foto/2205887/landschap/stem-op-mijn-foto.html]Help mij bij het winnen van de publieksprijs foto van het jaar 2013![/url][/b] Bedankt! Groeten Frederik.
dx3
11 jaar geleden
hallo ik heb je opnames bekeken en vindt ze erg mooi en daarom heb ik de fan knop ingedrukt en ga ik je volgen. misschien ook leuk als je eens bij mijn album komt kijken en misschien ook de fan knop indrukt. vrg henk kluss
fveer
13 jaar geleden
Ha die Paul, Lang niets meer van je gezien. Hoe gaat het? Groeten Frederik.
dagpaul
13 jaar geleden
Hey Fredrik, Tja heb wat "mindere" tijden en ook positieve drukke tijd achter de rug, het gaat nu weer prima, Ik ben met het gezinnetje naar Noorwegen geëmigreerd, en we zijn hier aardig gesetteld, Ik zal snel weer eens iets uploaden! Grts, Paul.
fveer
13 jaar geleden
Ooohh! Een goede reden om even niets van je te laten horen. Wat geweldig joh. We zijn er net in augustus weer geweest en spelen gekscherend wel eens met de gedachten dat het wel een héél geweldig land is. Ik ben erg geïnteresseerd in je ervaringen. Waar zit je? Heb je ook ergens een blog ofzo? Groeten Frederik.
cousteau
13 jaar geleden
Peter Kemp - Hasselblad Masters Finalist 2010 Genomineerd voor Hasselblad Masters 2010 Award Ik was erg blij toen ik een mail ontving met de mededeling dat ik genomineerd ben voor de 2010 Hasselblad Masters Finalist 2010. Hasselblad is een van de meest fraaie en dure fotokamera' s in de historie van de fotografie . The Hasselblad Masters Award" is een van de meest prestigieuze prijzen in de FOTO wereld. Er zijn in het totaal 110 Finalists in 11 verschillende categorieën gekozen. In mijn categorie " Up and Coming " ben ik 1 van de 10 kandidaten ; gekozen uit meer dan 1300 inzendingen. Wat is er te winnen? In oktober 2011 worden de 11 winnaars gekozen. Dat gebeurt enerzijds aan de hand van de stemming door het publiek en anderzijds door het oordeel van een vakjury met o.a. Anton Corbijn , Steve Mc Curry en andere grootheden uit de fotowereld. De winnaar mag een jaar lang met de beste Hasselblad kamera werken. Zijn / haar fotowerk wordt o.a. gepubliceerd in het Hasselblad Master Book 2010!!! Vanaf nu tot oktober 2011 kan een ieder stemmen . Je moet jezelf wel eerst inloggen Het kost geen geld, maar wel een beetje tijd ELKE STEM IS WELKOM EN IS BELANGRIJK VOOR MIJ .. DUS IK HOOP DAT JE ME WIL STEUNEN!!!! MEER INFO op mijn web site http://www.peterkemp.nl/peter_kemp_fotografie_mei2009/hasselblad2010.html VR GROET PETER KEMP
dagpaul
13 jaar geleden
Done, je verdient het ;) verwacht wel een demonstratie ;) Kemp in action with Hasselblad ;)
cousteau
13 jaar geleden
thnkx Paul tuurlijk kom je dan langs .. je bent welkom .. dat ben je sowieso in delft mobilseer aub zoveel mogelijk collegas om een stem uit te brengan aub meer info op mn web site www.peterkemp.nl
erik wieringh
13 jaar geleden
thnx voor je reactie bij de SA2....volgende week Berlijn...wordt er nu al blij van :-) grtz Erik
dagpaul
13 jaar geleden
Lijkt me ook wel wat, maar veel te wijnig tijd. Ik ben wel een trip aan het plannen rond en nabij Berlijn, ca 1600 km tuffen in 3 dagen :) heb nu al 6 locaties maar moeten er nog een stuk of 3 bij voor de zekerheid :).
erik wieringh
13 jaar geleden
hey Paul, als je een email stuurt naar wieringhphotography@gmail.com, kan ik ff terug reageren om te kijken of ik nog wat heb voor je....je weet het niet :-)