dg222

Fujifilm FinePix X10
Fujifilm X-T1

tsja overige info ? eeeuh beginnend fotograaf met gevorderde aspiraties, zoiets heb me nog niet gericht op een bepaald onderwerp maar licht, donker, tegenlicht en detail opnamen vind ik over het algemeen wel mooi. als ik die aspecten bij elkaar optel en het feit meeneem dat fotografie ook wel spannend moet zijn kom ik al snel uit op URB-EX fotografie, dit spreekt mij ook wel bijzonder aan moet ik zeggen, heb nog geen ervaring mee opgedaan maar ben dat in de toekomst nog wel eens van plan... voorlopi eerst nog maar ff drukmaken over de av,tv,tav en programm nog veel aant leren dus ;-)

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
dg222
14 jaar geleden
Dat ben ik wel met je eens, maar zeg eens, die kalender waar je t vanmiddag over had zou wel een inspiratie bron voor mij kunnen zijn ?
Sally_zoom
14 jaar geleden
Dan moet je er toch maar snel 1 maken, dan snap ik je helemaal. Vanmiddag mn 50mm lens gehaald :D :D. Zo eens even kijken wat voor camera jij hebt.
Sally_zoom
14 jaar geleden
Dat je zo'n zebra-huid krijgt? Of alleen het tegenlicht met streepjes?
Sally_zoom
14 jaar geleden
Ik weet het.. Zwerft ergens nog een (anoniem) profiel van me rond met zelfportretten, maar makkelijk is het zeker niet! Laatst gewoon voor de spiegel gaan staan voor detailfoto's, dat lukte redelijk! Wat betreft die slip, zonder kan ook hoor, gewoon wat meer croppen, of andere pose kiezen. Groetjes!
dg222
14 jaar geleden
Hahaha, zal nieuwe slip kopen oké :-) laatste tijd weinig foto's gemaakt dus ook niet ge up load, wel jammer maar kom er niet meer echt aan toe, jij hebt wel weer een paar mooie nieuwe foto's hoor ! Ik vind zoom ook niet bepaald verbeterd eigenlijk sinds nieuwe site ben ik niet zo vaak meer geweest
Sally_zoom
14 jaar geleden
Er ging even geen lampje branden bij dg222, maar ik weet het weer, de man van Afghanistan én die mooie mannen (met lelijke slip) foto's! Bij mij is het een beetje hollen of stilstaan op Zoom. Komt ook omdat ik niet meer zo enthousiast ben over Zoom.. Ook weer nieuwe uploads? Groetjes Simone