dickvanschagen

Nikon Coolpix A
Nikon D3300
Samsung Galaxy J3
Nikon FM

Zins januari 2015 heeft fotografie voor mij een nieuwe impuls gekregen bij te lang uitgestelde aankoop met een digitale spiegelreflexcamera Nikon D3300. Voor Nikon een startersmodel voor mij een grote sprong vooruit na 15 jaar compactcamera's. Vanaf mijn 16e tot heden (58) ben ik bezig met mijn hobby. Altijd met een analoge Nikon FM gewerkt, zw/wt en kleuren doka foto'sontwikkeld. Tijdens mijn andere passie bergsport, sportklimmen, wandelen in de bergen en hoog alpien werk probeer ik zoveel mogelijk foto's te maken. Bij zoom zie zoveel mooi werk van andere dat ik inspiratie ervan krijg. Voorlopig blijf ik me concentreren op de vele instellingsmogelijkheden van mijn huidige digitale camera. Van 3 belichtings leds en verdere alles handbediening is enorme sprong vooruit., wordt vervolgd.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
H
Henkje
3 maanden geleden
Hoi Dick, Dank voor het fan worden en het als favoriet aanmerken van een aantal foto's. Dit stimuleert me bijzonder! Ook geweldig wat het vriend worden. Groeten, Henk.
hvr2105
5 jaar geleden
wat leuk dat je bij mij de fan knop hebt geactiveerd en mijn fotowerk gaat volgen. Ik stel dat erg op prijs en zal zeker reageren wanneer je mij fotowerk van een waardering/reactie voorziet. Hartelijke groet, Herman van Rheenen
Myreflections
6 jaar geleden
Hoi Dick, Bedankt voor je leuke reactie en het favoriet maken van "distortion". Dat stel ik erg op prijs. Groeten, Mieke.
mwkerkhof
6 jaar geleden
Hallo Dick, dankjewel voor het favoriet maken van de foto "strandzand-Oostende 2". Groetjes Thieu
mwkerkhof
6 jaar geleden
Hallo Dick, fijn dat je mijn werk wil gaan volgen. Hopelijk inspireren we elkaar. Veel succes op Zoom. Groetjes Thieu
grekenrooi
6 jaar geleden
Hoi Dick. Leuk dat je me wilt gaan volgen en dat je mijn werk kunt waarderen. Waardeer ik zeer. groetjes, Greetje
dickvanschagen
6 jaar geleden
Zeker, het is absoluut leerzaam en het werktinspirerend en motiverend.