dickyclaeys

Canon EOS 5D
Canon EOS 5D Mark IV

mijn interesses gaan voornamelijk naar portret en huwelijks-fotografie. Beschik nu over mijn eigen fotostudio te 8560Wevelgem, Korte Veldstraat 8(Belgie - West-Vlaanderen)

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
engeltje_zoom
12 jaar geleden
Dank je wel voor je reactie altijd leuk! Jij maakt erg mooie foto's!
kire
12 jaar geleden
Hoi Dicky Ik ga je een poosje volgen, eigenlijk omdat ik beloofd heb een naaktreportage van een goede vriendin te maken en ik jouw kijk op vrouwelijk schoon eerlijk en helder vind....ook zeer gevarieerd. Ik wil haar lichaam als landschap weergeven en de serie zal dan ook "body landscapes" gaan heten. Details als landschap weergegeven. Ik zit op de fotovakschool en mag door de week sávonds gebruik maken van één van de studio's inclusief alle belichtings aparatuur. het één en ander zal pas over en half jaar gaan gebeuren dus ik probeer een beetje de kunst van jou af te kijken....... Toi toi Erik.
petersanne
12 jaar geleden
Dick, Bedankt voor je reactie op "zij gaat trouwen" we hebben echt lol gehad tijdens de fotohoot die behoorlijk veel leuke foto's opleverde.. Ik heb even een aantal van jou foto's bekeken, veel zwart wit maar mooi. Gr.Sanne
VivianStyle0
12 jaar geleden
Bedankt voor je reactie Dicky, Ik ben wel het meisje in de foto ipv de fotograaf he, de foto's zijn genomen door Artfashion..! Op zijn profiel zul je meer foto's van mij tegenkomen.. Veel liefs, Vivian (Lady with red dress)
mauricebouwens
13 jaar geleden
Hoi Dicky, Dank je wel voor je compliment op mijn foto van Kimberley. Ik heb even door jouw foto's gebladerd en ik moet zeggen dat ik nog veel van je kan leren, ik ja je eens een tijdje volgen. Groetjes, Maurice
mgompie
13 jaar geleden
Dank je wel, leuke reactie! Mgompie