dirk1963

Canon 1Ds Mark II
Canon EOS 60D

Hallo leuk dat je even kom kijken, sinds 2010 ben ik profesioneel met fotografie bezig, en in het trotse bezit van een studio. Veel van mijn foto`s zijn ook te vinden op hyve`s en facebook. ps: Modellen gevraagt!!!

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
mgjvk
13 jaar geleden
Thanks Dirk. Long time ago inderdaad. Lang niet meer hier geweest. Alles goed daar ook: Greets !!!
goosveenendaal
13 jaar geleden
Beste Dirk. Zoomer jfkink, volledige naam: Jan Fukkink, volgde jou op Zoom en jij was fan van hem. Op verzoek van Inge, de vrouw van Jan, en als mede Zoomer moet ik je op de hoogte stellen van het feit dat Jan afgelopen zaterdag, 2 april, bij een verkeersongeval om het leven is gekomen. Ik kan me heel goed voorstellen dat dit bericht als een enorme schok overkomt. Indien je meer wilt weten over de toedracht, stuur dan een e-mail naar goosveenendaal@quicknet.nl . Indien gewenst kan ik je in de loop van de week ook doorgeven wanneer en waar de begrafenis zal zijn. Doordat ik Jan indertijd geholpen heb met z’n zoom account ben ik in de gelegenheid om dit account te beheren. Daar ben ik, op verzoek van Inge, ook mee begonnen. Ik heb alle vinkjes uitgezet; zijn e-mailbox loopt dus niet meer vol van meldingen van uploads of reacties van jullie. De redactie van Zoom is inmiddels op de hoogte gesteld. Een hartelijke groet, Mede Zoomer goosveenendaal (Goos Veenendaal)
mgjvk
13 jaar geleden
Ha die Dirk, bedankt voor je comment reeks weer :):) Greets !!!
Kaje
13 jaar geleden
Hoi Dirk, Stuur me even je gewone e-mail adres voor de Workshop zaterdag, dan kan ik je het adres even sturen. Het weer ziet er positief uit. Groet, Klaas
mgjvk
13 jaar geleden
Veel plezier... en good luck Dirk. Leuk om te doen en het gaat vast goed lukken. Have fun !!!
mgjvk
13 jaar geleden
Ha die Dirk, een goedemorgen thanks .. en je hebt het spits weer mooi afgebeten :) Een goed rest van het weekend !! Greets !!!