Dita_von_Teese

Sony A200
Sony Cyber-shot DSC-W15

-

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
sneakerfreak
13 jaar geleden
Hoi Dita, Zojuist ben ik lid geworden van jouw groep Concert en bandfotografie. Zelf fotografeer ik regelmatig tijdens concerten en heb er ook een aantal op ZOOM staan. Kan ik mijn concertfoto's welke ik al heb geupload plaatsen in deze groep? Ik kan het niet vinden of dit mogelijk is. Ik ben benieuwd Groet Arend Jan (sneakerfreak)
Foto_Graafie
13 jaar geleden
Hey, dat is even geleden, leuk weer wat van je te vernemen. Alles goed aan die kant van het scherm? Groeten, Patrick p.s. mailtje is natuurlijk ook altijd welkom.
Foto_Graafie
14 jaar geleden
Jeeeeeeetje wat een stilte hier :P
darkjos
14 jaar geleden
hey Dita_von_Teese ik zag je naam en die spraak mij gelijk aan. ik vind haar dat haar foto er altijd mooi uitzien. maar toen ik bij jou foto's keek zag ik heelaas geen foto's in haar stijl. ben je daar wel mee bezig of heb je deze naam zomaar gekozen?? Vr.Gr. Jos
Achterdehorizon
14 jaar geleden
Hallo Diana, Bedankt voor je fanschap, altijd een eer! Wat was het gezellig in Gouda jho, echt het was een super dag. Heb inmiddels ook gezien hoe het gemeente huis er in dec. uit zal gaan zien. Net een pipi langkous huis ;-) . Jammer dat ik er niet bij zal kunnen zijn, maar wie weet komt dat ook nog een keertje. Groetjes en tot later, Rianne :-)
Jola
14 jaar geleden
Hoi Dita, Ik ga je gezellig even een poosje volgen..lijkt me leuk! Dank je wel voor de gezellige Zoomdag gisteren in Gouda...heb me heerlijk vermaakt! Groetjes, Jolanda :-)