Dodsi

Canon EOS 80D

Maart 2007 Hallo, mag ik mij even voorstellen. Ik ben Doris en fotografie is altijd een passie van mij geweest. Ik stond tot 2004 nogal sceptisch tegenover de digitale camara maar toen kwam Canon met zijn EOS spiegelreflex camera's dat ik onmiddelijk overstag ging. Ik wilde nl. van lenzen kunnen wisselen. Ik fotografeer alles wat mijn blik weet te vangen maar merk dat ik vaak zoek naar contrasten en het detail. Ik zie een hoog niveau op Zoom waar ik nog niet aan kan tippen dus alle adviezen en tips zijn van harte welkom. Ik ben leergierig. Ik dank jullie alvast voor de tijd die je neemt om mijn foto's te bekijken. 06-01-2012 Om mee te beginnen: gelukkig nieuwjaar. Ik ben een hele poos niet meer actief geweest op Zoom omdat ik een soort burnout had wat fotografie betreft en raakte gefrusteerd dat door weinig tijd er niet op uit kon trekken om door verandering van omgeving geïnspireerd te raken. Wat dat aangaat is daar weinig aan veranderd, haha, nog steeds een drukke baan etc. maar, deze week was ik vrij en ondanks dat er op sommige dagen het weer bar en boos was waren er dagen waar het zonnetje zich liet zien en had ik de zin om te fotograferen weer te pakken. 09-10-2014 Sinds twee dagen de trotse bezitster van een Tamron Macrolens 90 mm. Tot nu toe fotografeerde ik landschappen, vooral wolkenluchten, zonsondergangen en de natuur in het algemeen maar sinds ik mij verder ben gaan verdiepen in paddenstoelen en zwammen wilde ik ook deze wereld van heel dichtbij kunnen vastleggen en hoop dat ook te kunnen doen met deze macrolens ;-). 10-06-2018 Even een update van mij. Inmiddels zit al 11 jaar op Zoom en als ik naar de ontwikkeling van mijn foto's kijk zie ik met trots dat mijn foto's in de loop der jaren beter zijn geworden. Dat heb ik voor het grootste deel te danken aan de fijne commentaren en tips die ik gekregen heb van andere fotografen hier op Zoom waarvoor mijn dank. Inmiddels heb ik mijn foto uitrusting uitgebreid met tussenringen en een Raynox voorzetlens 250.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
Apo
5 maanden geleden
Titel van laatste foto een beetje fout?
49-Gisela
6 maanden geleden
Hallo Doris ,je zal het best wel gezien hebben ,maar er is veel Chromatische aberratie rond de besjes en verschillende blaadjes te zien ,erg storen doet het me zelf niet . Groetjes en noch een fijne avond .
awduijts
7 maanden geleden
Doris bedankt voor de favoriet, ben er blij mee. Gr Wim
awduijts
9 maanden geleden
Doris het programma is https://deepdreamgenerator.com/. Veel plezier er mee.
Berthe2
één jaar geleden
Ha Doris, maar even op je prikbord. Wij zijn geweest in deze vogelhut: https://www.arjantroost.nl/hut-espelo/ Erg mooie setting. Maar wat er komt, moet je maar afwachten. We hebben er eerder een dag gezeten, toen hebben we geen eekhoorntjes gezien, maar weer wel een sperwer. Die was er de laatste keer weer niet. Dus altijd een verrassing wat er komt, maar ook altijd leuk. Groetjes, Betty
ManuelaDols
2 jaar geleden
Hallo Doris! Vanaf nu ga ik je volgen... ik vind dat je prachtige plaatjes van foto’s maakt! Groetjes, Manuela