e

edwinj_zoom

-

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
0Miranda
16 jaar geleden
Oh, dat is nou jammer, dat heb ik niet in huis, maar toch leuk om te weten. Soms vraag je jezelf weleens af, hoe krijgt men het voor mekaar om zo'n mooie foto te maken, hihi.
0Miranda
16 jaar geleden
Joe graag gedaan he. Mooi portfolio heb je. Gr Miranda Hoe doe je dat met de maan? Mooi hoor.
JeeWeevZ
16 jaar geleden
Hoi Edwin, Vanavond spreek ik iemand die sprinkhanen/krekel-kenner is. Wellicht weet hij iets meer te vertellen over de soort op jouw foto. Gr. Jan Willem
lapje1
17 jaar geleden
Ok, dan laat ik "de maan" maar bij mij staan... Zelf heb ik ook al diverse foto's van de maan gemaakt, maar met 200mm met slechts 4Mpix is echt te weinig voor een mooie foto met kraters! Vandaar dat ik er nog geen ge-upload heb. Zal toch eens aan een betere camera moeten gaan denken.... Groetjes, Gerard.
lapje1
17 jaar geleden
Hoi Edwin, ..."bedankt voor je reactie en mooie bewerking..." Graag gedaan! Wat doen we met die bewerkte foto, die staat nu bij mijn foto lijst... Zak ik 'm morgenavond maar verwijderen; kan je 'm nog voor die tijd saven als je zou willen. Groetjes, Gerard.
vliegert
17 jaar geleden
Hoi Edwin, succes met je nieuwe lens. Veel oefenen want macro is niet zo simpel :) Gebruik een diafragma van ± F11 of kleiner en mocht je te weinig licht hebben gebruik dan je interne flitser die je een beetje knijpt bv -1 afhandelijk vd resultaten. Succes gr Gert