fotoA3

Olympus OM-D E-M1

Mijn naam is Adri ben na het analoge tijdperk met een flinke tussenpoos in 2008 overgestapt naar de digitale fotografie. Is een mooie hobby en werkt verslavend. Bezit naast mijn Olympus OM-D E-M1 met de objectieven 9-18 mm, 17mm 1.8, 25mm 1.8, 45mm 1.8, 60mm 2.8 macro en de 40-150mm pro met 1.4 teleconverter. Mijn belangstelling voor fotografie zijn divers. Van architectuur, landschap tot macro. Of dit een nadeel is weet ik niet dat mogen jullie beoordelen op mijn foto's. Opbouwende kritiek sta ik nog steeds voor open. Groet Adri.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
mwkerkhof
5 jaar geleden
Hallo Adri, super dat mijn foto "Ministerie van Financiën Den Haag (4)" bij je favorieten mag staan. Groetjes Thieu
goosveenendaal
5 jaar geleden
Op Footo volg ik je dus hier ook maar..... Groeten, Goos
mwkerkhof
7 jaar geleden
Hallo Adri, fijn dat je mijn foto "Bibliotheek Amersfoort" hebt aangemerkt als favoriet. Een hele eer. Groetjes Thieu
fotoA3
7 jaar geleden
Graag gedaan Thieu. Gr. Adri.
chainsem72
7 jaar geleden
Hoi Adri, ik wilde langs deze weg complimenteren. Prachtig werk! Ik hoop ook zo goed te worden. Vriendelijke groet Jessica
TheLu
8 jaar geleden
De Calypso foto is genomen tijdens een open dag op zaterdag. Ik las bij Henk Siteur, dat hij vandaag naar de open dag gaat. Ik weet niet of ze weer open zijn maar als je als Rotterdammer belangstelling hebt misschien een tip. gr.theo
fotoA3
8 jaar geleden
Bedankt voor de tip. Maar ben nu te laat maar er zal nog wel eens een open dag zijn hoop ik. Gr. Adri.
GeorginaC
9 jaar geleden
Geïnspireerd door je mooie foto's van metrostations ben ik dat ook eens uit gaan proberen. Vervolgens kreeg ik diverse RET-medewerkers op mijn dak omdat ik toestemming moest hebben. Vraag jij dat netjes van tevoren aan of moet ik de volgende keer mijn statief thuis laten?
fotoA3
9 jaar geleden
GeorginaC, Sorry voor de late reactie. Ik heb geen last gehad van de RET-medewerkers. Ik had begrepen dat je gewoon foto's kon nemen. Maar je mocht geen RET medewerkers fotograveren. En i.i.d ik heb geen statief bij mij. Gr. Adri.
GeorginaC
9 jaar geleden
Hoi Adri, Hoe lichtsterk is de groothoek die je gebruikt hebt ? Georgina
fotoA3
9 jaar geleden
Hoi GeorginaC, De olympus groothoek heeft een bereik van 7-14 mm en lichtsterkte van f4 over het gehele bereik. Ben zeer tevereden over dit objectief. Gr. Adri.