fransborn

Canon EOS 70D

Vindt het leuk om af en toe foto's te maken van wat ik interessant vind. Hoop hier veel reacties te krijgen zodat ik wat leer.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
Droomsprookje
6 jaar geleden
Mooie jukebox als profielfoto Frans! wij hebben er ook eentje vandaar dat die mij opvalt. Een Wurlitzler 2000 die helemaal origineel is met jaren 50/60 singels erin.
fransborn
6 jaar geleden
Leuk dit is een ami ook geheel origineel. En singles verzamel ik al jaren uit de jaren 50/60. Maar ook wat later van . Maar die zijn niet voor de Juke box maar voor de heb. Haha
pjhtheunissen
7 jaar geleden
een fijne jaarwisseling en een geweldig 2015. gr.peter
havdwater
7 jaar geleden
Frans, onder je "Mijn profiel" staat "Groepen" als je daar op klikt krijg je een overzicht te zien hier kies je "alle groepen" je krijgt dan een zoekvak waar je "station Luik" invult en in het overzicht dat je dan krijgt moet je "lid" aanklikken waarmee je lid van de groep bent wordt. Bij het op de normaal gebruikelijke wijze uploaden van een foto staat in het rechtermenu "groep toevoegen" dit moet je selecteren en bevestigen waarmee de foto ook in je groep zichtbaar wordt. Bij reeds geplaatste foto's moet je op potlood klikken waarna het invoermenu weer zichtbaar wordt voor aanpassingen. Na de groep te hebben ingevoerd en bevestigd onderaan op de knop afsluiten klikken. In je eigen profiel komt onder Groepen de groep "station Luik" te staan zodat je makkelijk toegang hebt tot de groep(en) waarvan je lid bent en kun je de geplaatste foto's en de leden van de groep bekijken. Groeten Harry.