g

gburgstede

Hallo Zoomers, Mijn naam is Gerard, 36 jaar jong. Hobbies: reizen (Afrika / Z-Amerika favoriet) en wandelen. Sinds 1999 ben ik een beetje bezig met fotografie. Langzaam van analoog naar digi-compact en inmiddels alweer een jaar digi-SLR (EOS 20D). Ook een opleiding begonnen bij Het Statief in Utrecht (www.statief.nl) Daar leer je de fijne kneepjes, aan de hand van theorie maar vooral veel 'doen'. Erg leuk! Interesse gebieden: voornamelijk reisfotografie, landschap, natuur, dieren, architectuur. Bezoek ook eens m'n website op www.burgstede.com. Daar vind je wat foto-galleries van diverse onderwerpen. Groeten, Gerard

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
r
redhero
17 jaar geleden
Hee, ook een Veenendaler zo te zien. Leuk om mensen uit je omgeving op zo'n soort site te zien. Goede foto's ook, trouwens :)
s
steeltje
17 jaar geleden
Search gedaan op paine, en dan komen we jou tegen. En die foto van het meer, dat is neem ik aan Lago Nordeskjold? Maar het ging mij om die wolken. Die zijn zo fantastisch in dat gebied. Vandaar mijn search. Ik kon me herinneren dat ze daar zelfs boeken van hebben. Echt fantastisch !!!!