Gertj123

Canon EOS 5D Mark IV
Canon EOS-1D X Mark III
Canon EF500mm f4.0L IS USM
Sigma 120-300mm f2.8 OS HSM EX DG
Canon EF400mm f2.8L IS USM
Canon EOS R5

ik ben opgeleid als bioloog en inmiddels emeritus hoogleraar van de RUG en het Universitair Medisch Centrum Groningen, en een enthousiaste natuurfotograaf. Had als boerenzoon altijd al een voorliefde voor de natuur en ben als tiener begonnen met een analoge camera maar daar beleefde ik niet zoveel plezier aan als nu met het digitale spul. Ik heb jarenlang zelf zwart-wit foto's ontwikkeld en daarmee leuke composities gemaakt als onderdeel van mijn werk als neurobioloog; voor wetenschappelijke publicaties heb je foto's nodig die we met de microscoop maakten. Ook hiervoor geldt dat een goede compositie en scherpte de kansen op publicatie vergroot. Met Photoshop kun je tegenwoordig veel aanpassen maar alles begint met een goede scherpe foto waarin het meeste klopt. Ik houd niet van het betere knip- en plakwerk. Mijn foto's maak ik in RAW formaat. Opmerking bij mijn foto's worden gewaardeerd maar verwacht niet altijd een bedankje. Wil je meer van mijn werk zien ga dan naar Flickr of 500px.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
WillemH52
9 maanden geleden
Wat een mooie foto's staan er op jouw overzicht. Ik ga ze eens op mijn gemak bekijken. Inspirerend.
Benno-van-Triest
6 jaar geleden
Hallo Gert , na bewonderen van je foto's heb ik je een vriendschapsverzoek gedaan, hoop dat je deze positief beantwoord, zodat ik je werken kan blijven volgen en hopelijk tips en tricks krijg op mijn werk , al vast bedankt, groeten Benno
Gertj123
6 jaar geleden
ik had al gereageerd op je foto van de reebok. Je vraagt maar. Ik help je graag.
wies61
8 jaar geleden
Je maakt mooie foto Gert en bedankt voor het mooie compliment bij "zo maar" gr wies
jpvdfotografie
9 jaar geleden
Hallo Collega, Als beheerder van de groep “Canon EOS 7D”, neem ik even contact met u op. Ik zie dat u ook met dit prachtige toestel werkt. Hebt u soms interesse om toe te treden tot de groep, aarzel dan niet en gebruik volgende link, (hij is aanklikbaar): [url]http://zoom.nl/groep/1110/canon-eos-7d.html[/url] Lid worden kost u niets, het is immers gratis. Het zou leuk zijn om uw foto’s ook in de groep te plaatsen zodat we onderling ervaringen kunnen uitwisselen. Met dank bij voorbaat, JP.
Anna Rass
10 jaar geleden
Hoi Gert thanks voor je Fanschap blijf mijn best doen om mooie aanspreekbare opnames te maken! Groetjes: Anna Rass ( Karin )
Henk Laverman
11 jaar geleden
Hallo Gert, Ik heb zo net even een biografie geschreven met foto's en deze op mijn website geplaatst. Dan krijg je o.a. een goed beeld van de Belly Boat en wat er bij komt kijken. hoi henk