ghodac

Olympus PEN E-PL6

Kinh Ho-dac Geboren 09-05-1932 Saigon Vietnam Liefhebberij: reizen, fotograferen. Klassieke muziek.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
ghodac
2 jaar geleden
Beste Christine, wat een mooie cadeau voor mij je weer horen. Deze keer denkt ik dat Christine niet meer terug. 10 september met Trans Siberie Express naar Siberie en Mongolie gewest. Wat een nieuw ervaring met deze prachtige mensen . Straks markt ik een foto voor Christine. Hartelijk groeten van Kinh. x x x Mijn reis fotos op Zoom.
c
christinel
2 jaar geleden
hallo Kinh.. Even een groet aan jou van mij.. Fijn dat het je goed gaat en je ook een mooie reis gaat maken.. Veel plezier en lieve groeten van Christine.x
Apo
2 jaar geleden
Gaat het weer wat beter met Guus?
ghodac
2 jaar geleden
Hallo Joep, Sinds 1 juli weer thuis, ben ik vandaag tussen de druppels door weer lekker in de tuin aan het snoeien geweest. Moet nog wel voorzichtig zijn met genezende polsen ... gr Guus.
Apo
2 jaar geleden
Mooi! Houden zo. Groeten van Suus en Joep.
c
christinel
3 jaar geleden
hallo Kinh Leuk dat je even aan mij dacht.. Ik kijk wel af en toe naar je foto s. Ze zijn prachtig. Je bent een echt natuurmens met veel gevoel voor mens en dier. dat spreekt uit je foto s. lieve groeten van Christine
c
christinel
4 jaar geleden
hallo Kinh :-) dank je voor je kerstgroet.. ik was blij verrast.. jullie ook fijne feestdagen en een fantastisch nieuwjaar vol fijne fotomomenten. lieve groeten Christine.
gaklaasse
4 jaar geleden
Dag Kinh, bedankt voor je mooie waardering en favoriet voor "IJsland, Jökulsárlón 3". Fijn weekend. Gr. Gerard