Henk-Dekker

Pentax K-3 II

Fotograferen doe ik alles of het nu een landschappen, gebouwen, bloemen, dieren of een insecten zijn, als het maar leuk is om te doen. Ik maak gebruik van een Pentax K-3 II en K-5II met een Pentax smc DA 18-135mm f/3.5-5.6 ED AL (IF) DC WR, Pentax SMC D FA 100mm f/2.8 WR Macro, Pentax HD D FA 150-450mm f/4.5-5.6 ED DC A, Samyang 10mm 1:2.8 ED AS NCS CS. ultra groothoek. ------------------------------------------------------------------ En dan heb ik nog een Sealife dc1000 met onderwater huis en flitser (SL961) en dome om tijdens het duiken ook onze prachtige hobby te kunnen uit oefenen. ------------------------------------------------------

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

of en discussieer mee!
deharder
8 jaar geleden
Hoi Henk, Heb enkele foto's van jou bekeken en die spreken mij wel aan. Ga je volgen want volgens woon jij in een mooie omgeving waar veel leuke plaatjes te maken zijn en die wil ik niet missen. Groet, Leo uit Meppel.
Henk-Dekker
8 jaar geleden
Hallo Leo, leuk dat je mij volgt. om maar even een cliché te gebruiken het is overal mooi op deze wereld en soms is een ander zijn blik heel verrassend en zie je het allemaal even anders. En dat maakt het nu net leuk. Blijf genieten en ik ga je portfolio bekijken. Gr, Henk.