Henkes

Canon EOS 40D

Ik fotografeer eigenlijk alles wat ik leuk vind ,natuur in de breedste vorm,mijn kinderen,wolken ,zonsondergangen, bliksem,en ga zo maar door. Ik hoop dat ik veel kan leren van mede gallerij gebruikers. Ik ben me ondertussen aan het verdiepen in de bewerkingen met photoshop. ik heb niet zo heel veel tijd om reactie's te geven maar probeer het wel, ik zit namelijk met 2 kleine kids die ook de nodige aandacht vragen (en krijgen)tevens ga ik erg graag sporten dus blijft er niet zo heel veel tijd over. Ik heb overigens met de foto van het krekeltje in het augustus nummer van de National Graphic gestaan, waar ik best wel een beetje trots op was. Ondertussen heb ik mijn prive fotostudio op zolder en daar ben ik op het ogenblik mee bezig in te verdiepen.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
Cuddles
11 jaar geleden
Brrr, vorst aan de grond. Had ik het toch beter voor elkaar met 24 graden Barcelona onveilig gemaakt.
Cuddles
11 jaar geleden
Brrr, vorst aan de grond. Had ik het toch beter voor elkaar met 24 graden Barcelona onveilig gemaakt.
Henkes
11 jaar geleden
Hoi Erna Helaas dit jaar ook voor mij geen slag om grolle, ben een weekend naar belgie geweest. Daar was een heavy metal festival, Metal,Feamle Voices Fest. Echt gaaf, lekker in het tentje gelegen met vorst aan de grond, lachen! We spreken mekaar nog, groetjes Henk-Jan
Cuddles
11 jaar geleden
Oh, vergeet ik nog te zeggen dat je een mooie website hebt. Je timmert echt serieus aan de weg! leuk. en die eerste prijs bij de slag om grolle mag je best ook noemen hoor!
Cuddles
11 jaar geleden
Ha Henk-Jan, Hier gaat alles goed, nog steeds druk aan het fotograferen, maar minder aan het zoomen. Helaas dit jaar geen Slag om Grolle, ik was graag de concurrentie met de winnaar van vorig jaar aangegaan. Heb jij daar nog mooie plaatjes gemaakt. groeten Erna.
mario172
12 jaar geleden
bedankt voor je reactie op ferarie en lamborghini