hilma5

Nikon D80
Nikon D7100

-

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
Kariver
9 jaar geleden
Hoi Hilma, Ik zag trouwens dat je de D7100 hebt. Ik ben al een poosje aan het overwegen om die te kopen. Zou je me willen vertellen hoe hij bevalt en zo ja waarom hij je bevalt? Alvast bedankt! Groetjes, Karin
hilma5
9 jaar geleden
Ik heb hem nog niet zo lang, na lang twijfelen overgestapt omdat ik vond dat de D80 wat ISO betreft me tekort schoot. Ik ben supertevreden tot dus ver. Het is sowieso natuurlijk een hele stap voorwaarts van de D80 naar de D7100 maar wat ik buiten het feit dat hij super presteert erg prettig vind is dat hij echt veel lichter is dan de meeste Nikon body`s. Veel handzamer. Ik heb last van stramme handen (overblijfsel ziekte van Lyme) en ik merk dat ik minder afkeur heb met de D7100 dan met de D80, omdat hij beter in mijn hand licht.
Kariver
9 jaar geleden
Dank voor je reactie. Mijn instapcamera, de D3100, schiet ook tekort qua ISO. Dat is voor mij ook een van de redenen om een andere camera kiezen. Fijn te horen dat hij jou bevalt. Vervelend van je handen. Ik heb toevallig ook problemen met mijn handen (artrose en operaties gehad). Daarvoor was het gewicht van de D3100 erg prettig. De volgende camera zal hoe dan ook altijd zwaarder zijn. Maar het fotograferen bevalt mij zo goed, dat ik nu toch een stap verder wil. Bovendien ben ik inmiddels gewend om met een zware telelens te werken op een monopod. Dus een wat zwaardere camera kan daar dan ook nog wel bij!
c.buitendijk53
10 jaar geleden
Hilma.............knoppen ingedrukt.....mooie omschrijivng ....en je foto's =smullen
compuinfo
11 jaar geleden
Heb je even een email gestuurd :)
compuinfo
11 jaar geleden
Mooie website, 2 dingen die me gelijk opvallen: Kwaliteit en creativiteit. super ! Chris www.compuinfoto.nl
hilma5
11 jaar geleden
Dank je Chris! Dat is leuk om te horen en bedankt voor de tip via de mail, ik ga er eens even voor zitten! EN leuk dat je me gaat volgen!!
rietanka
12 jaar geleden
Dank je wel
decreatievegeest
12 jaar geleden
Ha Hilma wat leuk dat je de moeite neemt om bij de afgedankte bloemen zo'n heel verhaal te schrijven, moest er om lachen zie het zo voor me. groetjes Sandra
hilma5
12 jaar geleden
Daar deed ik het voor! Leuk dat het werkte!! Graag gedaan.