h

hinkjan

Ik ben Hinkjan, een Fries van geboorte en woon sedert m'n vervroegde pensioen net over de grens bij Breda. Sinds een jaar of twee ben ik verslaafd geraakt aan iets wat ik m'n hele leven had vervloekt....de Computer. Nooit gedacht daar lol in te hebben. Sinds een paar maand is die hobbie verbreedt en heb ik ook een digitaal toestel aangeschaft, een Nikon E880. Voorlopig ben ik lekker aan het freubelen met m'n PC en Ixus waar ik met hulp van CS2er Scott Kelby tot leuke foto's probeer te komen. Uploads zullen niet talrijk zijn van mijn kant, commentaar en views des te meer. Ik groet U! Update 02-10-2007: Sinds een maand ben ik lid geworden van de fotoclub Antwerpen en heb mijzelf getrakteerd op een nieuwe camera. Na lang wikken en wegen is het de Nikon D80 met de kitlens geworden.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
paulao
16 jaar geleden
ha hinkjan, ik weet niet of je nog op de hoogte bent , maar de nieuwe bewerkingsuitnodiging vind je bij mijn account. wie weet heb je zin om weer mee te doen (en is je account inmiddels weer o.k.? ). zou leuk zijn. groetjes paulao
Maniak_zoom
17 jaar geleden
Ondertussen gaat de bewerkingsronde nog steeds door en de laatste heb ik gewonnen en de beurt is aan mij. Jouw ronde was heel succesvol. Bij mij loopt het niet zo'n storm al is het erg leuk. Doe je niet nog een keertje mee of lukt het nog steeds niet?
Maniak_zoom
17 jaar geleden
Las dat je uploadproblemen had. Veel mensen hadden dit en dan moesten ze hun HCC- nummer en lidnummer opnieuw invoeren om weer te kunnen uploaden. Als je bij het forum-> zoomgallery kijkt vindt je meer van dit probleem met de oplossingen.
Emma_zoom
17 jaar geleden
Hallo Hinkjan, Lees net bij het profiel van Han dat je Zoomproblemen hebt. Mocht het een en ander inmiddels weer in orde zijn, dan ben je nu al reeds van harte uitgenodigd om met de volgende ronde mee te doen. Je hebt me enorm nieuwsgierig gemaakt met de melding dat er iets heel moois klaar stond bij de ronde van Han. Kijk maar even bij mijn profiel voor de latste uitnodiging. gr.Emma
HanJr
17 jaar geleden
Bel/schrijf de redactie, dat kan toch niet? Maar fijn dat je even iets hebt laten horen en dat alles verder goed gaat. Ik hoop wel dat je de bewerkingsrondes volgt. Er gebeuren leuke dingen. Zoomje____toch?_____________________________________:)
HanJr
17 jaar geleden
Waar ben je gebleven? De bewerkingen gaan gewoon door maar ik zie je niet meer. Nu heb ik de eer, kom kijken bij mijn galerie en zie de nieuwe grove opname. Hopelijk gaat alles goed met je. Groet._________________________________________HanJr.