hwesterhof_zoom

Olympus E-5
Apple iPhone 7
Olympus OM-D E-M1 Mark II

behalve de gebruikelijke vakantie kiekjes fotografeer ik met name militaire luchtvaart. een dagje buiten met kerosine dampen en het geluid van startende jets is toch wel het ideale uitje wat mij betreft.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
grekenrooi
7 jaar geleden
Het blijft genieten !!!!! Gr Peter
grekenrooi
7 jaar geleden
Aan gezien ik geen eigen side heb reageer ik maar op die van Greetje (mijn vrouw ) . Het is elke keer weer genieten van je luchtvaart foto,s .Bedankt en ga zo door !!!!!!!!! Peter
hwesterhof_zoom
7 jaar geleden
Peter, ik heb er nog wel een paar van de recente reis naar Arizona en Nevada. zal er vandaag tussen de bedrijven door nog wel een aantal opzetten. groeten, Henry
Peterr_zoom
8 jaar geleden
Bedankt voor je fanschap Henry. Zal strakjes ook even door jouw foto's bladeren....
hwesterhof_zoom
8 jaar geleden
graag gedaan, jouw foto's onderscheiden zich duidelijk van de rest in het zelfde genre. Jij bent meer van de Macro terwijl je bij mij voornamelijk tele zult vinden van militaire luchtvaart en waar mogelijk van de meer kleurrijke varianten. recent ook een paar keer foto's genomen in de ECI tijdens concerten, maar dat is toch weer een heel andere materie.
moniquep71
8 jaar geleden
Dat is een groot compliment wat onder mij geschreven staat,de dakotaclub kom je toch niet zomaar bij?? Wat is je werk dan,als ik mag vragen? Piloot of fotograaf?
hwesterhof_zoom
8 jaar geleden
Ach ja, wat kan ik daarvan zeggen. Ik denk dat mijn foto's zich kunnen meten met foto's die worden gemaakt met veel duurdere bodies en lenzen, zolang het licht maar goed is. Op airshows ben ik meestal de vreemde eend in de bijt met mijn Olympus uitrusting en sta ik steevast tussen de witte Canon lenzen en de grote zwarte Nikon lenzen. Als ze dan het resultaat zien moeten ze toch wel toegeven dat mijn 90-250mm f/2.8 zoom lens wel heel dicht in de buurt komt van de heel erg dure prime lenzen (met vaste brandpuntafstand) van beide merken. De kwaliteit van de Olympus Zuiko lenzen is heel goed het is alleen jammer dat ze bij Olympus nog steeds geen DSLR body hebben kunnen maken die minder ruis gevoelig is en waar een fatsoenlijk werkende continue focus system op zit. Wie weet, er schijnt een Olympus E-7 in de maak te zijn waarin de Olympus OMD technologie is verwerkt, dus we wachten nog maar even af. De Dutch Dakota Club of Association kun je volgens mij gewoon een lidmaatschap op nemen. Dat geld wordt dan gebruikt om de 2 Dakota's te onderhouden en krijg je korting op de prijs voor een rondvlucht in de Dakota. Ik ben geen piloot en fotografie is slechts een hobby. Voor mijn werk ben ik actief in de verkoop van houtachtig plaatmateriaal in Europa, dus ik zit wel met grote regelmaat in een vliegtuig maar niet de soort die mijn interesse heeft. welke business zit je zelf?
moniquep71
8 jaar geleden
Hoi Henry,zelf heb ik een canon gekozen omdat het naar mijn idee een goed merk is,en graag veder wil uitbreiden en natuurlijk steeds beter worden(mischien wel is een opleiding pakken) voor erbij. Naar mijn indruk is olympus toch,een goed en lang bestaand merk,dat is dan wel jammer dat ze achter blijven met de technologie.Hoewel,ik het aan jouw foto,s niet kan zien,ze mooi van kleur en scherp het ligt toch ook vaak aan de fotograaf! Van jongs af aan heb ik in de winkel gewerkt,daar ben ik zowat in geboren en in opgegroeid. Mijn ouder hadden een bakkerij en 2 winkels en zo draai je er vanzelf in mee.Ik ben in Rotterdam geboren en woon nu 7 en half jaar in Apeldoorn en dat bevalt goed. De laatste 3 jaar zat ik in de thuiszorg wat leuk en heel sociaal werk was,en zou ook een vast contact krijgen. Helaas kregen we een op 11 augustus 2012 op de A28 een motorongeluk,tegen partij is schuldig. En ben daarna en nog herstelenden van ik,zou dat jaar gaan beginnen met natuurgeneeskunde in de hoop uit eindelijk weer iets voor mezelf te kunnen beginnen. Op het moment ben ik afgekeurd en verlopig nog in therapie,wel heb ik een gesprek gehad met een reintegratie choas om op therapeutische basis iets te gaan doen,en dit geeft mij een goed gevoel weer grip te krijgen op mijn toekomst,en dan graag iets op de veluwe als gids of bij staats bosbeheer. En als ik alles heb doorlopen en ik ben weer de oude ja,dan graag toch de natuurlijke geneeswijze op. Hoop doet leven....en ik wil nog teveel in het leven en zeker kunnen genieten. Ik neem aan dat het dan voor verwerking in de bouw is,en het is helemaal leuk dat je hier en daar ergens komt met het vliegtuig en gelijk je hobby kan benutten, en dat ik graag nog wat van je mooie platen mag gaan zien!!! Gr:Monique :)
hwesterhof_zoom
8 jaar geleden
zo, ik lees nu je berichtje pas. Dat is wel heftig en heel vervelend voor je dat je nu nog met de gevolgen van het ongeluk zit Dat soort dingen gaan in een flits, weet ik alles van. Ik zat in februari in een auto in Zweden, slecht weer, veel sneeuw, die werd aangereden dus zag ik voor het eerst een Zweedse ambulance van binnen. Dat was niet fijn. Ik hoop voor je dat het snel beter gaat en houd de moed erin. Herstel gaat zelden zo snel als je zelf wilt maar met kleine stapjes kom je er ook. Groetjes, Henry
moniquep71
8 jaar geleden
Dat is ook heftig,en ben je weer helemaal herstelt?? Ja,ik ben soms ongeduldig en ga nog gauw over me grenzen heen,en dan kom je je zelf weer tegen,Maar met een goeie instelling en inderdaad een hoop geduld! Komt het wel goed :) Gr:Monique
hwesterhof_zoom
8 jaar geleden
ach, de nek kraakt nog een beetje maar het gat in mijn hoofd is dicht en er groeit ook weer gewoon haar op. Hersenschudding heeft verder ook geen blijvende schade opgeleverd, was al lang blij met de bevestiging dat er iets in zat dat geschud kon worden.
moniquep71
8 jaar geleden
Gelukkig, en het nek probleem herken ik,ja. Dus je moest ook je zelf weer leren kennen omdat je hersenen een flinke klap,hebben gekregen(dan kan je ook het pak hagelslag verhaal wel)! Het kan dus zijn dat ik schrijf fouten maak,of dat dingen even niet duidelijk binnen komen.Had je veder geen schade? tijdens het ongeluk.
hwesterhof_zoom
8 jaar geleden
ik zat gelukkig in een heel dikke Volvo en die heeft de klap goed opgevangen.
moniquep71
8 jaar geleden
Geluk bij een ongeluk ;)