impian

Canon EOS 5D Mark II
Canon EOS 40D

Wat leuk dat je langs komt! Mijn naam is Annemarie en fotograferen is inmiddels al jaren mijn hobby. Van 1997 tot en met 2012 heb ik in Indonesie gewoond met mijn indonesische man en onze twee kinderen. In Indonesie was ik program-manager voor onze stichting Child Support Indonesia. In 2012 zijn we weer naar Nederland getrokken om ons in Nederland in te zetten voor de stichting en onze goede-doelen winkel Toko Neba. Ik hou van bijna alle fotografie-categorien. Macro- en portret- en natuur-fotografie behoren tot mijn favorieten, maar ook straatfotografie en digital imaging vind ik erg leuk.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
Arno03
7 jaar geleden
hallo Annemerie, ik heb alle knoppen ingedrukt waarom bewondering voor je fotowerk !! maar ook veel bewondering als mens mag ik je fotomaatje worden Gr Arno
jzfotografie
8 jaar geleden
Bedankt voor je reactie Annemarie....ik waardeer dat zeer. Je hebt trouwens veel meer mooie opnames geplaatst. Groetjes, Joop
impian
8 jaar geleden
Dank je Joop, jij ook. Heb genoten van je vogel portretten. Blijft leuk he.. fotograferen.
janetzoom
8 jaar geleden
Wat een mooie foto's. Soms met wat humor, erg goed. Ik wil.graag je foto's volgen. Fan erbij. Groet Janet
impian
8 jaar geleden
Dank je Janet!
noudriet
8 jaar geleden
Ik word eigenlijk bijna nooit meer fan ( al druk genoeg :)) maar nu klik ik de knop graag aan Annemarie. Je stijgt duidelijk boven het gemiddelde niveau uit.
Christi
8 jaar geleden
Hoi Annemarie, Je maakt schitterende foto's, en daarmee is gezegd :d (y)........... (wilde het je alsnog even 'zeggen').
BeeArtfoto
8 jaar geleden
Wat maak jij een leuke komische serie van je kinderen. Strijk wasmachine. Heel creatief. Hoog wauw factor....