iso1600

Fujifilm FinePix S5700 Zoom
Nikon D3300
Samsung Galaxy S8

Hou meer van zwart-wit foto's dan van kleur. Foto's waarop veel te zien is en met veel details zijn mijn favoriet evenals straatfotografie en foto's met symmetrie. En van oude, heel oude dingen (huizen, auto's). Een prof zal ik nooit worden maar sta open voor opbouwende kritiek. Ik hoop dat je net zoveel plezier hebt aan het bekijken van mijn foto's als ik er aan gehad heb om ze te maken. 16-9-2018: Ik ben gestopt met het toestaan van stemmen. Ik vind dit zinloos. Ik zie dat als je veel vrienden hebt, je ook veel stemmen krijgt, ongeacht de kwaliteit van de foto. Ik zie heel veel mooie foto's die 0 stemmen krijgen en minder mooie foto's met heel veel stemmen. Dan slaat het stemmen geven voor mij de plank totaal mis. Ik hoop dat je begrip hebt voor mijn standpunt. Een foto hoeft voor mij ook niet persé mooi te zijn. Een foto moet tot de verbeelding spreken, dan is voor mij iedere foto mooi, of deze nu technisch goed genomen is of niet.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
b
bagger
4 jaar geleden
Met plezier je foto's bekeken. Je bent een echte duizendpoot. Je niveau mag je wel aanpassen wat mij betreft. Groet, Gerard.
W
Willem2019
4 jaar geleden
Heb de knop volgen gebruikt, ik ben een geboren en getogen schiedammer maar woon al enige tijd in Ridderkerk. Je jan Schiedam verlaten maar Schiedam verlaat nooit jou en ben nog altijd blij als ik foto's zie van de mooie binnenstad. Sinds kort aan het fotograferen geslagen en moet/wil nog heel veel vaardigheden onder de knie krijgen,veel afkijken dus. Ik kijk vooral uit naar de stadsgezichten en de manier van het onderwerp bekijken Grtz. Willem
iso1600
4 jaar geleden
Hallo Willem, leuk dat je reageert op mijn foto's. Ik heb na een lange tijd weer mijn fotografiehobby opgepakt (na aanschaf van een digitale camera begonnen met foto's te maken van de locaties in Schiedam die ik 50 jaar eerder met een analoge zw/w camera gemaakt had) en fotografeer zo'n beetje alles wat ik leuk en interessant vind. Stadsgezichten zijn een dankbaar onderwerp: ze bewegen niet, spreken je niet tegen en je hoeft geen toestemming aan ze te vragen :-). Ook ik ben een geboren en getogen Schiedammer en woon er nog steeds. Ik hoop er nog veel te kunnen plaatsen. Groeten, Wim.
sweetnic86
5 jaar geleden
effe een vraag jij zei de evenaar maar tis gewoon in brabant stiphout op de foto gezet!
iso1600
5 jaar geleden
Snap ik, was ook maar een geintje. Gr., Wim.
jmdries
6 jaar geleden
Hallo Wim , ik zag van de week al even dat je de FAN knop had gebruikt , altijd leuk als een medezoomer meer wilt zien van je fotowerk en dus een melding krijgt als ik een foto plaatst . Ik gebruik bijna geen FAN knop omdat ik ALS ik thuis ben , iedere dag de fotos op zoom naloop die geplaatst zijn . IK kom dan mijn Fans vanzelf tegen . PS Als je MEER over schepen wilt zien , kijk dan in een van de scheepsgroepen waar ik lid van ben . Kijk even in mijn profiel daar staan bijv de groepen . Sleepvaart , scheepvaart , cruiseschepen , havendetails . Groeten en een fijne dag verder en bedankt voor je fanschap . Jos Dries
s
sparks_zoom
6 jaar geleden
Dank je wel, ja veel overeenkomsten, zwaar wit en sfeervolle plaatjes, Portugal staat op ons verlanglijstje Gr hans