jaanja

Onbekende camera
Canon EOS 350D
Nikon Coolpix S220
Samsung S830

Ik ben 41 jaar en getrouwd en heb 3 kinderen. Houd van reizen en dan natuurlijk daar fotograferen. Ik moet over het fotograferen nog heel veel leren en alle goedbedoelde adviezen zijn dan ook welkom. Ik houd ervan om foto's te maken van de natuur, dieren en mooie bont gekleurde luchten. En verder alles wat op mijn pad komt.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
Apo
12 jaar geleden
Drukte voorbij. Nou weer aan de foto's. Groeten. Joep.
a.veerman1
12 jaar geleden
Hoi Anja , ik lees hier wat andere reakties en daar wil ik nog een paar dingen aan toevoegen . Fotograferen is overbrengen van een gevoel . Fotograferen is tekenen/schrijven met licht . Voeg deze 2 ingredienten nog evenn toe aan die je al hebt , bouw eventueel een fanclubje op en geef zo nu en dan ook wat reakties .Maar ...............mooie platen die met zorg zijn gemaakt en die wat te vertellen hebben krijgen altijd wel reakties . Ik zal i.i.g zo nu en dan bij jou gaan kijken . Groetjes Bert
jaanja
12 jaar geleden
dank je voor je advies.... gr. Jaanja
a.veerman1
12 jaar geleden
Bedankt voor je reaktie bij de mistige sfeerplaat Anja . Gr. Bert
Apo
12 jaar geleden
. Je foto's verdienen meer, maar je moet toch zelf je kringetje uitzoeken en opbouwen. Recept: dagelijks 10 reacties Anja, als je er dat voor over hebt. Groeten. Joep.
Apo
12 jaar geleden
Flink gaan reageren en kijken wie er terug reageert, dan fan worden. Stug een tijdje volhouden. Groeten. Joep.
jaanja
12 jaar geleden
Flink reageren deed ik juist al, en ook al stug een poos. Helaas hielp dat niets. Daarom werd ik er op een gegeven moment een beetje moe van. Dat was dus de reden voor mijn tijdelijke stop. Er komt ook nog bij dat ik een erg drukke tijd achter de rug heb...ach ja allen een beetje met elkaar denk ik.
Apo
12 jaar geleden
Logisch dat je weinig reacties krijgt Anja. Voor wat hoort wat is ook hier het devies. Af en toe een reactie geven is niet echt de manier. De gewoonte moet zijn dat op iedere reactie een tegenreactie wordt gegeven (op die persoon zijn/haar foto)! Dus niet met een bedankje in het gastenboek. Als je fan van iemand bent, dan raad ik je aan om op iedere nieuwe foto te reageren, hoeft geen kritiek te zijn , kan ook zijn wat je er van vindt. Heb even gekeken hoe het gelopen is bij Ben (conifeer), ja als je dan enkel op de dag van aanmelding dat hij je gaat volgen een reactie geeft en daarna niet meer denkt Ben natuurlijk: "bekijk het maar". Hoop dat je dit gegeven accepteert als goedbedoelde hulp om tot betere foto's te komen. Groeten. Joep.
jaanja
12 jaar geleden
Oef dat is even recht voor zijn raap... Maar van jou kan ik het hebben. Eigenlijk gebeurt er dus hetzelfde bij mij als dat ik bij anderen deed al was ik mij dat niet zo bewust. Bedankt Groetjes Anja
Apo
12 jaar geleden
Inzicht is de eerste stap, nou kun je zelf verder als je wil. Groetjes. Joep.