Jaap93

Sony A6700
Olympus OM-D E-M5 III
Sony A7C

Hier kan je naar foto's kijken van Jaap Koer. Ik fotografeer vrijwel dagelijks (moderne)architectuur, maar ook in de natuur, op straat en op reis. Ik gebruik camera's van Olympus en Sony.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
H
Hoedoeikdat
één jaar geleden
Hoi Jaap, Dank voor het volgen. Zeer stimulerend. Groeten, Henk.
corvee1r
2 jaar geleden
Hoi Jaap, Ik lees bij Piet iets over een zwarte lijst, had ik nog niet van gehoord. Zie wel regelmatig gekozen foto's van een select groepje terugkomen overigens.. Reactie mag ook per mail . Groet, Cor
Jaap93
2 jaar geleden
Grappig dat je er naar vraagt Cor. Het is een grapje tussen Piet en mij. In het verleden heb ik 5 keer een fotowedstrijd bij Zoom gewonnen en heb ik ook vaak in het blad gestaan maar de laatste jaren zie ik niets meer. Waarom is niet duidelijk en bij Piet is dat ook zo. Wat voor foto ik ook plaats er is geen waardering meer voor van Zoom.
corvee1r
2 jaar geleden
Ha, misschien zoeken ze foto's bij abonnees? Ik heb mijn abonnement opgezegd, sindsdien is het stil.. Maar je hebt gelijk, ik zie (architectuur)foto's op hoog niveau die niet de aandacht krijgen die ze verdienen!
Tonny1946
2 jaar geleden
hallo Jaap, wat leuk dat je mij gaat volgen! dank je wel. we maken allebei totaal andere foto's maar dat is juist leuk. ik heb een nikon coolpix A900 en fotografeer pas een paar jaar. vriendelijke groet
Jaap93
2 jaar geleden
Ik kom je foto's regelmatig tegen en ook je reacties. Dan is het eenvoudiger om de volgen knop in te drukken. Ik ben al heel lang met fotografie bezig en mijn belangstelling voor verschillende onderwerpen is best groot.
corvee1r
2 jaar geleden
Dag Jaap, ik had jou per ongeluk ontvolgd, volgens mij staat de knop nu weer goed :-)
oudmaijer
3 jaar geleden
Hallo Jaap je heb op de laatste twee foto gereageerd zag ik maar niks binnen gekregen. zal wel weer een fout van zoom zijn of er is bij jou wat misgegaan, Groetjes Bob.
MIGRO
3 jaar geleden
Dag Jaap. proficiat met je fotowerk. Ik heb eens door je collectie gebladerd en heel mooie dingen gezien in verschillende disciplines. Ik ben dus blij dat je mij volgt .Dank je wel.