janv2

Nikon D300s

Bedankt voor je bezoek. Ik ben een van Drees trekker, lid van de fotoclub Castricum. Mijn hele fotografische verleden heb ik gewerkt met apparartuur van Minolta. Begonnen met de XG 9. Digitaal fotografeerde ik met de Dimage A2 en de spiegelreflex 7D. Begin 2010 ben ik overgestapt op Nikon met de aanschaf van de D300s.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
Siem67
13 jaar geleden
Hoi Jan, Ik bedooel de ruimte waar ik een foto van op Zoom heb geplaatst met aan de linkerkant een soort van opperhoofdhokje. Groetjes, Simone
Siem67
13 jaar geleden
Hoi Jan, Ga je ook nog foto's plaatsen van die symetrische ruimte op het Hembrugterrein? (toen je je verbaasde dat ik probeerde uit de hand te fotograferen i.p.v. met statief?) Groetjes, Simone
m
maarten1971
13 jaar geleden
Hoi Jan, bedankt voor je reactie op mijn profiel. Was blij dat ik je nog even sprak afgelopen Zaterdag. Op de Photowalk zoveel nieuwe mensen gesproken, dat ik je uit het oog ben verloren. Ik heb nog even door je werk gelopen maar daar zit mooi spul tussen. Ik word fan van je, dan kan ik je blijven volgen. Groetjes Maarten.
fantasia
13 jaar geleden
Fotowedstrijd bij www.JuiceUpYourNetwork.nl groet, Jacques
kire
13 jaar geleden
Beste Jan het was niet mijn bedoeling je af te kraken of zo. Wat betreft de sfeer heb je helemaal de spijker op zijn kop geslagen ! Toi toi Erik.
kire
13 jaar geleden
Ha Jan...ik had dus wel gelijk wat betreft jouw standpunt, en dat we in de maling genomen worden (in dit geval door de natuur en niet door jou) wat betreft de lucht. In eerste instantie lijkt het nml of je de trap op moet lopen de lucht in. Toi toi Erik.