JeffCapes

Hieronder staat wat ik een paar jaar geleden eens heb geschreven.... alles klopt maar niets van alles is nog wat ik doe en heb. Vind het leuk om dit zo af en toe eens terug te lezen ipv te verwijderen... ---- Sept 2008 ---- Na lang twijfelen toch maar de stap genomen en begonnen met fotografie in Sept 2008 en een Pentax K200D aangeschaft. Tevens lid geworden van Zoom en begonnen met uploaden en het bekijken van alle prachtige foto's die hier op de site staan! HEEL veel inspiratie gekregen door alle foto's die worden geupload. Elke dag ben ik weer verbaasd! Sinds eind Feb 2009 ben ik in het bezit van de Pentax K20D (Semi-Pro) In 2010 gestopt met fotografie tot begin 2011. 5evens in juni 2011 overgestapt van Pentax naar Canon vanwege de grotere keuze lenzen... Programmatuur in bezit: - Adobe Photoshop CS3 Extended - MediaChance - Dynamic-PHOTO [HDRI] - Photomatix Pro [HDRI] - Bamboo Tablet Tips, op- & aanmerkingen op mijn foto's? Komt u maar! Heel graag zelfs! Ik ben lerende!!! Greetz, Jeff [url]http://www.jeffkrol.nl[/url] [b]Mijn pakketje: - Pentax K20D + Grip D-BG2 - Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO - Sigma 70-300mm F4-5.6 APO EX DG MACRO - Filtser - Metz mecablitz 48 AF-1 digital - Statieven, afstandsbedieningen... [/b] PS: Ik ben lerende... dwz dat ik zo ineens totaal andere foto's maak en upload dan jullie misschien, op dat moment, van me gewend zijn... bijna alles boeit me gewoon ;)

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
maaykeklaver
7 jaar geleden
Ik ben sprakeloos. Jouw straatfotografie is echt geweldig. Zo mooi dat ik helemaal geinspireerd ben om ook eens straatfotografie te gaan proberen!!
Beautifier
7 jaar geleden
Mooi werk in je gallery Jeff!
fveer
8 jaar geleden
Beste zoomvriend, Mijn foto is als tweede geëindigd als foto van het jaar 2013 in de categorie landschap. Ik ben apetrots! [b][url=http://zoom.nl/foto/2205887/landschap/stem-op-mijn-foto.html]Help mij bij het winnen van de publieksprijs foto van het jaar 2013![/url][/b] Bedankt! Groeten Frederik.
botafriko
9 jaar geleden
Je hebt mijn dag gemaakt Jeff. Ik ben fan-fan van je werk. En geen volg-fan (omdat ik sommigen wel wil volgen, maar niet perse fan ben). Jouw werk is inspiratie voor mij. Dat was het al toen ik voor het eerst de regen- en sneeuw/straat foto's zag. En daarom sta je ook in "Objectief". Dus, dank voor al je fav's en reacties. En voor mij een eer. Ik hoop nog veel van je te mogen zien. Ciao!
fveer
9 jaar geleden
Hoi Jeff, Bedankt voor al je reacties! Groeten Frederik.
chrisjeg
9 jaar geleden
Hi Jeff, Wat maak je prachtige foto's joh! Ik heb de fan knop ingedrukt, kan ik je blijven volgen.. En inspiratie opdoen ;) Groetjes Christel